GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 hmm taka dziwna sprawa, np. ustawiam env na bialy(255), a na renderze mam ok 220, exposure mam wylaczone, dzieje sie tak niezaleznie od rendera(fr, vray). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 gdzie co jak? gdzie kolory, w materialach, na background, na objektach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 chodzi mi o to ze kolory jakie sie u mnie renderuja sa troche zmienione, tak jakby bylo wlaczone exposure(tyle ze nie jest :P). na przyklad tlo ktore powinienem czyste biale(255) wychodzi lekko szare (220) z reszta kolorow tez tak jest, ale to najlepszy przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 może to kwestia oświetlenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 na tle?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 w opcjach renderingu (G-buffer, color mapping rollout) jest haczyk przy opcji affect background, trzeba odhaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 ok, sprawdze jak sie dostane do maxa, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 ee no widzisz taka sprawa tylko ze ja to renderuje finalem :D tam nie ma takiej opcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi