Napisano 15 Lipiec 200519 l tak jak w temacie jak to robicie ze przy zdjeciu w naroznikach czy gdzies jest podpis wykonawcy ?? w maxie ??
Napisano 15 Lipiec 200519 l najlatwiej w fotoshopie dodac :D ewentualnie moze ci chodzi o te statsy np. vraya\fR gdzie czasem sa podpisy?
Napisano 15 Lipiec 200519 l VRAY : Renderer>system>frame stamp i wpisz se co chcesz lub... %vrayversion %filename %frame %primitives %rendertime %computername %date %time %w %h %camera %ram %vmem system %mhz %os
Napisano 16 Lipiec 200519 l 1. Naucz sie pisać gramatycznie 2. Czy to aż tak wielka filozofia dodać napis w PS'ie ? Szanujmy się...
Napisano 16 Lipiec 200519 l Autor 1. Naucz sie pisać gramatycznie do czego to ?? nie wolno spytac, nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum P.S. nie dotyczy to tylko podpisywania xeav - zmazalem w tym oknie tam wszystko i napisal przykladowo TrojkaT i nic nie mam ??
Napisano 16 Lipiec 200519 l bo trzeba je jeszcze włączyć, dużo wygodniej używać vrayowego VFB, można w nim edytować w trakcie rendera (po nim chyba zresztą też) treść podpisu oraz włączać go i wyłączać. Ale jeszcze wygodniej jest użyć photoshopa czy gimpa jak kogoś nie stać.
Napisano 16 Lipiec 200519 l 1. Naucz sie pisać gramatycznie do czego to ?? Do twojego pierwszego postu, przeczytaj go i powiedz, że jest poprawnie napisany. nie wolno spytac, nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum Spytać wolno, po to jest forum. nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum To ty zaśmiecasz forum pytając o takie pierdy. P.S. nie dotyczy to tylko podpisywania A tego nie zrozumiałem.
Napisano 24 Lipiec 200519 l dużo wygodniej używać vrayowego VFB gdzie on jest :) renderer> framebuffer
Napisano 25 Lipiec 200519 l ej no dajcie spokój nie wie chłopak to sie pyta - nie takie pytania na forum już leciały :P