TrojkaT Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 tak jak w temacie jak to robicie ze przy zdjeciu w naroznikach czy gdzies jest podpis wykonawcy ?? w maxie ??
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 najlatwiej w fotoshopie dodac :D ewentualnie moze ci chodzi o te statsy np. vraya\fR gdzie czasem sa podpisy?
xeav Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 VRAY : Renderer>system>frame stamp i wpisz se co chcesz lub... %vrayversion %filename %frame %primitives %rendertime %computername %date %time %w %h %camera %ram %vmem system %mhz %os
streaker Napisano 16 Lipiec 2005 Napisano 16 Lipiec 2005 1. Naucz sie pisać gramatycznie 2. Czy to aż tak wielka filozofia dodać napis w PS'ie ? Szanujmy się...
TrojkaT Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Napisano 16 Lipiec 2005 1. Naucz sie pisać gramatycznie do czego to ?? nie wolno spytac, nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum P.S. nie dotyczy to tylko podpisywania xeav - zmazalem w tym oknie tam wszystko i napisal przykladowo TrojkaT i nic nie mam ??
Salvator Napisano 16 Lipiec 2005 Napisano 16 Lipiec 2005 bo trzeba je jeszcze włączyć, dużo wygodniej używać vrayowego VFB, można w nim edytować w trakcie rendera (po nim chyba zresztą też) treść podpisu oraz włączać go i wyłączać. Ale jeszcze wygodniej jest użyć photoshopa czy gimpa jak kogoś nie stać.
streaker Napisano 16 Lipiec 2005 Napisano 16 Lipiec 2005 1. Naucz sie pisać gramatycznie do czego to ?? Do twojego pierwszego postu, przeczytaj go i powiedz, że jest poprawnie napisany. nie wolno spytac, nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum Spytać wolno, po to jest forum. nie denerwuj mnie czlowieku i nie pisz glupot bo zasmiecasz forum To ty zaśmiecasz forum pytając o takie pierdy. P.S. nie dotyczy to tylko podpisywania A tego nie zrozumiałem.
TrojkaT Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Napisano 24 Lipiec 2005 dużo wygodniej używać vrayowego VFB gdzie on jest :)
xeav Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 dużo wygodniej używać vrayowego VFB gdzie on jest :) renderer> framebuffer
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 ej no dajcie spokój nie wie chłopak to sie pyta - nie takie pytania na forum już leciały :P
Rekomendowane odpowiedzi