bkdi Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 Po moim stoliczku z jajkami bardzo chcialem wymodelowac baterie i jak widac chyba bardzo ladnie mi wyszlo. Co o tym sadzicie ??
piotrek Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 trochę mało realistyczne ułożenie baterii... czemu ta "ściana w rogach taka pofałdowana? kadr trochę taki nijaki (dolne rogi) popracuj nad trochę nad renderingiem (m.in. antyaliassing) i lightingiem :). Twórz dalej, a będą wychodzić coraz lepsze pracki. Powodzenia.
JunioR Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 i jak widac chyba bardzo ladnie mi wyszlo. Co o tym sadzicie ?? [/url] Nie bądz tak wszystkiego pewien.......... Baterie nie rzucają zadnego cienia, ustawienie ich jest mało realistyczne, nawet graniczy z cudem. Po za tym sprawiaja wrazenie jakby lewitowały, a po za tym jest to praca na 10 min. tak jak xeav, raczej do speed`a.
Leru Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 bkdi -> moja drobna uwaga: no rozumiem, chęć zrobienia baterii zrobiła swoje, ale to co pokazałeś po prostu jest nieciekawe. Proszę, zastanów się następnym razem czy warto takie coś pokazywać na forum. Praca odrzuca już na wstępie :/ Popracuj więcej, przerób masę tutków jeśli czegoś nie wiesz.
WToreK Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Pojecie speed jest wzgledne - moze kolega robil to 3 miesiace co nie zwalnia go z posiadania gustu - te bateryjki sa ponizej krytyki, nawet twoi koledzy pewnie by ci to powiedzieli, wiec po co sie wystwiac na ostrzal zadufanych w sobie, posiadajacych przerosnieta ambicje i poczucie wlasnej wartosci ludzi takich jak ja (i paru innych uzytkownikow forum) ? :D [PORADA] A bardziej powaznie - szkoda na to miejsca na forum. Montuj dalej, ale nie chwal sie kazdym boxem ew. cylindrem. [/PORADA] ;)
ZiBi_PL Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 popieram was. pracka nieciekawa. zapycha miejsce. moze dac do regulaminu zakaz dawania pracek z tutkow. ??
tweety Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 modelling - 1 texturing - 2 oświetlenie - 1 kompozycja i fizyka - 1 ogólnie jest źle ZiBi ma rację - zakaz umieszczania pracek z tutków, wszelakich cylindrów, boxów, spher w czystej postaci itd.
ldv_kzn Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Hm a ja osobiscie nie mam nic przeciw temu ze ktos sie uczy i chce pokazac pace zeby ktos skrytykowal ja no ale prace z tutoriala?...btw lepszym nie lepiej bylo umiescic w vipach ? ale zycze powodzenia w daleszej pracy
Rekomendowane odpowiedzi