Tomasz Kucharz Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Witam - jak w combustion zmienic prędkość odtwarzania avi w sposób nieliniowy (coraz szybciej - powiedzmy np x^2) pozdro
streaker Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Time remaping, problemmem jest tylko to, że całkowita długośc klipu musi pozostać niezmieniona, ale można to obejść, wydłużamy nasz klip np x2, a potem w czasie który nas interesuje remapujemy, na końcówce zostawiamy prędkośc 0.
Valoos Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Hmmm, ja w wersji 3 znalazłem tylko Time Stretch (trochę słabe do tego zastosowania), a w helpie wogóle nie ma hasła remaping. Gdzie to można znaleść ? (w wersji 4 jest coś takiego jak Timewarp i tym daje się kluczować czas odtważania - dziwne - chwalą się że to jakaś nowość :P). Nie chcę wyjść na lamera, ale wydaje mi się, że kolega pomylił nazwę, bo w AfterFX taka funkcja występuje właśnie pod nazwą Time Remaping.
streaker Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Valoos - masz racje, rzeczywiście chodziło mi o timewarp...
Valoos Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Streaker - poprostu wiem jak to jest, kiedy korzysta się z wielu programów... :P
Rekomendowane odpowiedzi