Napisano 13 Czerwiec 200321 l To mój motor niewiem jak on mi wyszedł ale jak na pierwszą pracę w BRAZILU i mój pierwszą motor a można powiedzieć pierwszw pojazd. A na dodatek powiem że mam 15 lat i jestem samoukiem I jak pierwszy raz zobaczyłem maxa to zwątpiłem w zycie, ale z pomocą tutoriali jakoś się nauczyłem[rotfl]
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Motor troche lepszy od całej reszty..... Ale nie wiem czym tu się chwailć....
Napisano 14 Czerwiec 200321 l mnie sie podoba! jesli to rzeczywiscie pierwszy model to jestem pod wrazeniem. przedni blotnik wyglada jakby byl wygiety ale to moze byc wina widoku no i mozna by tam dodac nieco szczegolow ale ogolnie to fajnie wyglada ja tez caly czas ucze sie i poznaje maxa :) i nie przejmuj sie zbytni tym co mowia inni ;) (juz nie pamietaja swych pierwszych szescianow)! pracuj dalej i rozwijaj swe umiejetnosci :)
Napisano 16 Czerwiec 200321 l MORPH - nie chce tak mowic ale do tego doprowadziles - zachowujesz sie znow jak gowniarz i LAMER bo bluzgasz na kazdego kto cos zrobi ze to smieci ze, \"Ale nie wiem czym tu się chwailć....\", etc.. ktos prosil zebym cie mial na oku i bede mial.... i zebys sie nie pytal kto to powem ze RADIO MARYJA [cfaniak]
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Stary jak na pierwszy model to masz super pracke....ja ze swoja pierwsza pracka sie chowalem w pywnicy zeby tylko nikt nie zobaczyl...:]:]:P POZDRO :]:]