skow Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 uwaga! uwaga! wszyscy, ktorzy w 3d robia cokolwiek, co nadaje sie do wystawienia w siecie zapraszam do obejrzenia www.3dgrafika.prv.pl i nadeslania mi swoich prac wraz z nickiem... od razu zamieszczam... nie przerazajcie sie, ze jest tam tak malo ludzi i wiekszosc to amatorzy, ale wlasnie po to zamieszczam to ogloszenie, zeby tak nie bylo, a co wam szkodzi... poza tym, nibawem strona bedzie miala platny serwer i domene... bedzie to \"wielka\" GALERIA grafikow 3d... ZAPRASZAM
rebuzz Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 No ludziska Skow dobrze gada!!! Dajcie swoje pracki.....!! Tylko mozecie zyskac:]:] troche krytyki nikomu jeszcze nie zaszkodzilo a poza tym czlowiek sie uczy na bledach...!!! :]:] NAwEt ja tam dalem \"pierwsze dzielo\" w maxie.....i nie smiac sie z niego.............[pokazal jezyk][pokazal jezyk]:P[rotfl2]:D......
skow Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 heh, ale ta oferta, nie jest jedynie dla poczatkujacych, WRECZ PRZECIWNIE...
rebuzz Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 No pewnie ze NIE!! Ale miejsce dla amatorow tez sie znajdzie...:]:] tak przynajmniej mysle....:]:] POzDRO dla Skowa....!! :]
Pablo Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Originally posted by skow ... poza tym, nibawem strona bedzie miala platny serwer i domene... bedzie to \"wielka\" GALERIA grafikow 3d... ZAPRASZAM a kiedy to nadejdzie? i takze zapowiadana zmiana szaty graficznej?? pozdr
skow Napisano 16 Czerwiec 2003 Autor Napisano 16 Czerwiec 2003 mam dosc ambitne plany i juz budowa strony ruszyla... jesli chodzi o serwer o domene to juz praktycznie jest, ale nie chce przenoscic aktualnej strony bo to bez sensu... zamieszcze tam strone od razu ze zmieniana szata graficzna... cierpliwosci...
Rekomendowane odpowiedzi