Napisano 19 Lipiec 200519 l A więc bardzo potrzebuj takiego napisu http://home.zonnet.nl/epragt/tutorials/photoshop/text/rustymetal/index.jsp.htm ale nie radze sobie z nim siedze już nad nim od 10 godzin i mi nie wychodzi proszę o pomoc
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor nie mam pojęcia niw wychodzi mi to wogóle może robie gdzieś błąd a może nie :(
Napisano 19 Lipiec 200519 l operacje w punktach 2-7 musisz wykonywać na kanale nie na warstwie. może w tym jest problem.
Napisano 19 Lipiec 200519 l przeczytaj teraz swoje wypowiedzi i zastanów się jak można Ci pomóc nie mając wskazówek z czym konkretnie masz problem :)
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor hehe faktycznie :) może ja napisze jak robie i może wtedy znajdzie się błąd :P robie nowy dokument którego tło robie czarne, następnie dodaje nową warstwe i pisze na niej tekst np. WARS :P następnie robie load selection na wyraz i dodaje nowy kanał który jest biały później filt mezozioka x3 :) no i niestety nie wychodzi tak jak w punkcie 4 zamiast na kanala wyświetlać czarne tło i wyraz już po obróbce wyświetla nadal białe tło :P
Napisano 19 Lipiec 200519 l 2. Using the Paint Bucket tool fill the background layer with black. Using the Type tool type the text you want to use. Load selection from the text layer. Create a new channel and fill (na kanale) the selection with white using the Paint Bucket tool. filtry kolejne też stosuj na kanale nie na warstwie. i nie pokazuj języka
Napisano 19 Lipiec 200519 l zastosowałeś filtry na warstwie z napisem a powinienens na kanale tak jak w przykładzie: Alpha1. sa panele Lyers i Channels. miej zawsze zaznaczoną zakładkę z kanałem Alpha 1 w panelu Channels
Napisano 19 Lipiec 200519 l Autor hehe nie wychodzi mi to nadal byłbym bardzo bardzo wdzięczy jakby ktoś napisał mi pokolei co mam zrobić może źle interpretuje tekst :)