Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 A więc bardzo potrzebuj takiego napisu http://home.zonnet.nl/epragt/tutorials/photoshop/text/rustymetal/index.jsp.htm ale nie radze sobie z nim siedze już nad nim od 10 godzin i mi nie wychodzi proszę o pomoc
Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 nie mam pojęcia niw wychodzi mi to wogóle może robie gdzieś błąd a może nie :(
SansSerif Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 operacje w punktach 2-7 musisz wykonywać na kanale nie na warstwie. może w tym jest problem.
Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 nie mam pojęcia poprostu mi nie wychodzi robiłem i tak i tak :P
SansSerif Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 przeczytaj teraz swoje wypowiedzi i zastanów się jak można Ci pomóc nie mając wskazówek z czym konkretnie masz problem :)
Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 hehe faktycznie :) może ja napisze jak robie i może wtedy znajdzie się błąd :P robie nowy dokument którego tło robie czarne, następnie dodaje nową warstwe i pisze na niej tekst np. WARS :P następnie robie load selection na wyraz i dodaje nowy kanał który jest biały później filt mezozioka x3 :) no i niestety nie wychodzi tak jak w punkcie 4 zamiast na kanala wyświetlać czarne tło i wyraz już po obróbce wyświetla nadal białe tło :P
SansSerif Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 2. Using the Paint Bucket tool fill the background layer with black. Using the Type tool type the text you want to use. Load selection from the text layer. Create a new channel and fill (na kanale) the selection with white using the Paint Bucket tool. filtry kolejne też stosuj na kanale nie na warstwie. i nie pokazuj języka
Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 nie rozumiem możesz mi to jaśniej wyjaśnić :)
tweety Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 zastosowałeś filtry na warstwie z napisem a powinienens na kanale tak jak w przykładzie: Alpha1. sa panele Lyers i Channels. miej zawsze zaznaczoną zakładkę z kanałem Alpha 1 w panelu Channels
Crusader Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 hehe nie wychodzi mi to nadal byłbym bardzo bardzo wdzięczy jakby ktoś napisał mi pokolei co mam zrobić może źle interpretuje tekst :)
Rekomendowane odpowiedzi