Gość osiol999 Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 Witam!!Chciałem sie dowiedzieć jak można dodać film w formacie avi do 3ds maxa i do tego filmu dodać jakąś animacje tak jak to jest np. robione w filmach, teledyskach.Prosił bym o jakieś porady linki tutotriale. Z góry dziekuje!!
Marcin Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 hmm w maxowym Helpie (F1) jest fajny tutorial z camera match i camera tracer poprostu wyszukaj w helpie 3dmaxa te hasla i wszystko o nich poczytaj jesli to cie nie zadowoli to pociesze cie ze nie ma polskiego tutoriala do tych funkcji ;] wiec o polskie tutoriale nie pytaj (to tak na wszelki wypadek)
Gość osiol999 Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Wielka szkoda a niemógł by ktoś takiego tutoriala zrobić bo u mnie z angielskim nie zabardzo albo może jest gdzieś video tutorial ja szukałem ale niestety niemogłem znależc.
asblaze Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Jak się nauczysz... to możesz takiego tutka zrobić... czekamy!!!
Gość osiol999 Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 To macie może jakieś linki do zagranicznych tutków bo w 3ds maxie coś mi niedziała help.
Leleń Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 help nie dziala?:| ooj nie ladnie piraty sciagac, pozniej to tak jest, wszystko na latwizne na kartkowce z ang. sciagac od kolegi, programy sciagac od kolegi... do czego to doprowadzi.. dam Ci maly tutek zeby dac film avi do maxa nacisnij 8 wybierz tam ten film;) to tyle pozdr
Leru Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 osiol999 -> wszystko co musisz wiedzieć aby zacząc edukację powiedział Ci już Marcin. Weź się trochę do roboty, a nie czekasz, żeby Ci podsunięto na tacy gotowe tutki. Może jeszcze ktoś ma Tobie je przeczytać ? Użyj google! W necie jest masa stron o takich trikach.
Marcin Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Widzicie ;] jak moje dziecko nie bedzie chcialo sie uczyc angielskiego to chyba mnie czlonek strzeli ;] takze jesli wasi rodzice mowili ze macie sie uczyc jezyka to zapewne mieli racje ;]
Rekomendowane odpowiedzi