Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!Chciałem sie dowiedzieć jak można dodać film w formacie avi do 3ds maxa i do tego filmu dodać jakąś animacje tak jak to jest np. robione w filmach, teledyskach.Prosił bym o jakieś porady linki tutotriale. Z góry dziekuje!!

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm

w maxowym Helpie (F1) jest fajny tutorial z camera match i camera tracer

poprostu wyszukaj w helpie 3dmaxa te hasla i wszystko o nich poczytaj

jesli to cie nie zadowoli to pociesze cie ze nie ma polskiego tutoriala do tych funkcji ;] wiec o polskie tutoriale nie pytaj (to tak na wszelki wypadek)

Napisano

Wielka szkoda a niemógł by ktoś takiego tutoriala zrobić bo u mnie z angielskim nie zabardzo albo może jest gdzieś video tutorial ja szukałem ale niestety niemogłem znależc.

Napisano

To macie może jakieś linki do zagranicznych tutków bo w 3ds maxie coś mi niedziała help.

Napisano

help nie dziala?:| ooj nie ladnie piraty sciagac, pozniej to tak jest, wszystko na latwizne na kartkowce z ang. sciagac od kolegi, programy sciagac od kolegi... do czego to doprowadzi.. dam Ci maly tutek zeby dac film avi do maxa nacisnij 8 wybierz tam ten film;) to tyle pozdr

Napisano

osiol999 -> wszystko co musisz wiedzieć aby zacząc edukację powiedział Ci już Marcin. Weź się trochę do roboty, a nie czekasz, żeby Ci podsunięto na tacy gotowe tutki. Może jeszcze ktoś ma Tobie je przeczytać ? Użyj google!

W necie jest masa stron o takich trikach.

Napisano

Widzicie ;] jak moje dziecko nie bedzie chcialo sie uczyc angielskiego to chyba mnie czlonek strzeli ;] takze jesli wasi rodzice mowili ze macie sie uczyc jezyka to zapewne mieli racje ;]

Napisano

OK dzieki już mam chyba pomysł :D