TIMOTI Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 moze mi ktos powiedziec czy ksiazka \"Po prostu 3ds max 4\" są w niej opisane wszystkie modyfikatory i czy duzo mozna sie z niej nauczyc a moze jest inna lepsza ??
skow Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 na poczatek wydaje mi sie, ze powinienes zaglebic sie w \"po prostu...\" jak to przerobisz, bedziesz juz dobrze znal podstawy i rozumial max\'a, potem dopiero biblie... a najlepiej to to i to :) wiedzy jak kobiet - nigdy nie za duzo...
mORPH Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Ja polecam zdecydowanie bible.... Ma ktoś może ją w pdf??
mORPH Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Mam już bible w pdf, niestety jest po angielsku..... Jakby ktoś miał po poslku to proszę o podesłanie na maila..... Ale chyba i tak się wybiore do księgarni i zainwestuje....
mORPH Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Hmm Co się okazało moja biblia to pełna biblia zawierające częśći z modelowaniem, texturowaniem i światłami!!! Zajmuje ponad 30 mega, a z tego co widze to w sklepie można kupić tylko część o modelowaniu.....
TIMOTI Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 hmmm no to trudna decyzja przedemna jak starczy mi kasy to kupie obydwie ;) dzieki za porady w bibli jest jak tworzyc jakies zlozone obiekty a w poprostu tez jest jak tworzyc trudne obiekty ?? (mysle o komurce itp takich skomplikowanych przedmiotach)
honzik Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 mam jakąś książkę do Maxa 4 w formacie WORD\'a - w sumie nie używałem jej ale myśle, że nie jest zła - - - - pozdrowionka - - aha i waży sobie ona 25 MB [rotfl2]
TIMOTI Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 zamowilem juz ksaizke z helionu \"po prostu 3dsmax4\" wie ktos ile idzie w praktyce od nich ksiazka w trybie kurierskim
Dr. eA Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Ja mam biblie w wersji fizycznej, z tego co wiem nie ma podzialu na modelowanie, teksturowanie itp. Po prostu wszystko w 1, ale jak ja odbiore od kumpla to jeszcze potwierdze. W pdf mam tylko angielskiego e-book\'a.
TIMOTI Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 hmm dzieki za odpowiedz mam pytanko i niewiem gdzie je zamiescic wie ktos jak nadac prawa 777 i 666 chodzi mi zeby forum dzialalo na stronce i zeby skrypt z newsami dzialal moze ktos wie cos na ten temat bo na stronkach cos znalazlem ale tak to napisali ze niewiedzialem jak to zrobic
TIMOTI Napisano 18 Czerwiec 2003 Autor Napisano 18 Czerwiec 2003 ksiazke juz mam narazie tak troche czytalem ale mozna juz zauwazyc ze za duzo niepotrzebnych opisow np jak zrobic sphere spline itp
Rekomendowane odpowiedzi