Napisano 20 Lipiec 200519 l prośba o ocenę tego co jest i komentarze. Nie wszystko jeszcze jest (np. brak muzyki i podstron), ale głównie chodzi o wygląd. link
Napisano 20 Lipiec 200519 l zmień główne napisy lub tło pod nimi, moze byc jasny odcień tego niebieskiego. napisy za bardzo zlewają sie z całością
Napisano 20 Lipiec 200519 l W ogóle mi się nie podoba ... no ale to wip ;) - preloader -> sztywny :P - nagłówek -> sztywniejszy ... i nieczytelny ... co to po prawej mryga? Prrzesówające się zdjęcia mogłyby reagować na kursor :) ... Pracuj, pracuj! :) ... może być ciekawie...
Napisano 20 Lipiec 200519 l Mnie najbardziej "drażni" ten głośniczek i pulsujący w nim okrąg - imho nie wygląda to zaciakawie, jeżeli będzie muzyka w tle to jedyne co można z tym zrobić, aby jakoś współgrało z całością, to pulsacja w rytm muzy. Odnoście tego "co to po prawej mryga", to rzeczywiście nie jest dobrze zrobione - zbytno rzuca się w oczy i odciąga uwagę od reszty kompozycji. Popracuj jeszcze troczę nad menu, bo takie nijakie.
Napisano 21 Lipiec 200519 l mi sie nie podoba moim zdaniem te wszysttkie efekty sa grubo przesadzone, portfolio nie powinno wygladac jak choinka, sproboj dzialac troche subtelniej. Masz plus za to ze nie przesadzasz z kolorami, ale za duzo zeczy ci mruga jezdzi itd i to bez wiekszego sensu. Moze lepiej szukac rozwiazania w ciekawszej kompozycji czy kolorystyce niz dodawaniu kolejnych efektow. pow.