Iras71 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Szukam wtyczki do maxa lub skryptu który pomagałby przy tworzeniu konstrukcji szkieletowych np. z aluminium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Napisz coś wiecej na temat tego, co chcesz osiagnąć. Ja nie słyszałem nigdy o takiej wtyczce, tak samo, jak nie słyszałem o plugu do robienia samochodów, ludzi (No, dobra, ale Poser sie nie liczy), łodzi, działek, ani czegokolwiek innego. Natomiast w maxie masz szereg narzędzi, które ułatwiają robienie elementów architektury i mechanizmów (wall, stairs, spring, damper itp). jak chcesz zrobić wieżę Eiffla, to niestety pozostaje ci żmudne modelowanie. Ktos niedawno pytał o sposób zrobienia animacji siatki rozbudowujacych sie modeli, takiej, jaka jest uzyta w czołówce Discovery Technics, czy cos takiego... No, nic... moze nieco odbiegłem od tematu. Po prostu napisz cos wiecej, to pomyslimy... Pozdro. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts