Amok Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 mam pytanie czy XSI ma coś czego nie robi Max w czym jest lepszy czy warto się z nim poznać bliżej , jeśli tak to dlaczego ?
xeav Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16057 coś tam o tym jest
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Witam!! oczywiscie ze warto mimo ze uzywalem kilka dni:) xsi to powiem ze ma duuuzo lepszych rozwiazan niz max w modelingu !! i jest przyjemny dla urzytkownika latwy interface latwa obsluga szybko sie lapie co i gdzie nie zabardzo sie znam na xsi ale jak sprzet sobie zmienie (monitor i karte g moja tam czwegos nie ma:() to odrazu sobie instaluje xsi!! pozdro
blood_brother Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 W XSI przede wszystkim zauwazylem znacznie bardziej komfortowa prace w viewportach. Zadnych zaciec przy ilosciach obiektow i poly przy ktorych max ostro sie przycinal. Najlepiej by bylo jakbys sobie sciagnal jakas wersje edukacyjna i zobaczyl czy Ci przypadnie do gustu.
Batou Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Odp jest prosta. Jełśi max ci pasuje, odpowiada ci jego interface, dobrze się w nim czujesz to szczerze mówiąc nie widzę powodu żeby się przesiadać. Możesz co najwyżej z ciekawości sobie zainstalować wersję edukacyjną, może ci się spodoba. Ja osobiście XSI pokochałem od pierwszego uruchomienia. Z miejsca wszystko łapałem, z miejsca wszystko wydało mi się oczywiste. W przeciwieństwie do maksa już same obcowanie z programem stało się dla mnie przyjemnością. Tylko i wyłącznie dla interface`u się przesiadłem. Okazało się po prostu że po zaledwie kilku tyg. obcowania z programem wszystko idzie sprawniej niż w max`sie. Kwestia gustu. Znam kilka osób które nie przepadają za interfacem xsi i wolą max`a bądź maye. Tak jak mówi blood_brother. Ściągnij i sam zobacz czy ten program uszyty jest na twoją miarę
Rekomendowane odpowiedzi