Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej... Z góry chciałbym oswiadczyć że ten temat nie jest taki lamerski jak nazwa na to wskazuje, ponieważ...

Potrzebny mi jest program który automatycznie przerobi zdjęcia z mojego dysku na pokaz video... Mam program Sony Picture Package... Ma on wbudowany automat co robi slajdy z efektami (slajd się porusza, powieksza, przejeżdza...) itd. itd... - w rytm muzyki którą się podłoży... Niestety program jest mało konfigurowalny i w tym tkwi problem.... A w premierze i innych to za dużo pracy aby takie cuda robić ;D

Można zrobić to w premierze, sony vegas i w masie innych programów... Ale mi chodzi o autowat co zrobi całość miłą dla oka i jeszcze z efektami... Zna ktoś jakiś program? Prosiłbym jeszcze o podanie jego mozliwości i wad... :D

Z góry dziękuję wam... I pozdrawiam..

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moze Power Producer najnowszy?... a jakbys chcial DVD (mpeg2) to uleadmoviefactory. przynajmniej ja w nich pracuje i jest bardzo latwo czysto i przejzyscie;) pozdrawiam. (takie pytanie niedawno bylo)

Napisano

Bardzo fajny jest darmowy, wspierany przez google Picasa (http://picasa.google.com). Co prawda też zbytnio nie można go konfigurować bo to w sumie przegladarka graficzna ale pokazy slajdów w avi są naprawde przyjemne dla oka.

Napisano
  • Autor

ojojoj.. dawno tu nie zagladałem... ale dziękuję wszystkim za odpowiedz.. obejże programy, ale tez bym prosił o podanie jeszcze jakichś zalet i możliwości opisanych tu programów...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.