Gość Caspik Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 siemka ponizej zamieszczam moja 4th pracke w 2d...Prosilbym o konkretne uwagi ....Pomysly tez mile widziane ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 To wyglada jak zrobione w 3d, nadziwic sie nie moge - super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 fajnie ci to wyszło, niezłe złudzenie 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 moze dlatego to wyglada jak zrobione w 3d poniewaz ma baśniowy klimat....a moze to ta figura tego kareciarza (nie wiem jak on sie nazywa) nadaje pracy taki wyglad...Trudno mi powiedziec hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 moze dlatego to wyglada jak w 3d poniewaz ma baśniowy klimat.... ja próbowałem zrobić baśniowy klimat w 3d to mi wyszło 2d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Księżyc za drzewami trochę jest za duży. Nie podoba mi się sam napis. Ale ogólnie nadaje się na ilustracje do jakiejś bajki-baśni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 napis ci sie ni podoba w jakim sensie? w sensie tresci czy moze czcionki, a moze zle umieszczozny jest napis, a moze za duzy? ..a moze napisac "Dawno Dawno temu..." a moze "Za gorami ,za lasami" :D teraz zlicze ile razy uzylem slowa "moze" eee tylko 5x :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 a ja bym zostawil jednak ten ksiezyc, wlasnie takie dziwne alementy wplywaja na to ze to jest basniowe ;), tak samo jak elektryczne podswietlenie tego placyku, czy co to tam stoi ;). A napis przydal by sie bardziej subtelny... albo wcale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 no wlasnie ksiezyc mi tez sie wydaje ze pasuje,ale pobawie sie i zmniejsze go (zobaczymy jak bedzie wygladac) ,a skad wiesz ze to elektryczne podswietlenie ;] (moze to swieczki ) :P , a co do napisu tez go zmienie (bedzie "z nutka dekadencji" ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Mi też napis się nie podoba. W tej grafie jest zbędny. Praca broni się sama. Powiem więcej:) Napis nawet szpeci ogólny wygląd. Poza tym strasznie fajnie to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 dzieki za uwagi na temat napisu i ogolnie pracy. Teraz juz jestem na 100% przekonany ze te napisy rzeczywiscie sa zbedne i psuja estetyczny wyglad pracy. ;] deleted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 bardzo, bardzo ładna pracka, mi cały klimat psuje ten napis, bez niego bedzie git ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 napis tak, jest zbędny, a pracka jest po prostu bajkowa, tak klimatem jak i wykonaniem, naprawde podziwiam :) robiłeś ją 4 godziny czy 4 dni bo niewiem o co biega z tym th ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snejcior Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 z th pewnie chodzi o 4 z kolei :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Supa! :) Moglbys zdradzic nieco kulisy powstawania takiego efektu? Ten budynek to zdjecie? Czlowiek i kareca od zera w 2D, czy to jakies podmalowki modeli 3D? Ile czasu zajela Ci ta praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 właśnie też bym chętnie poznał tajniki powstawania takiego dzieła, ile czasu i jak ? :P może tekst lepiej by wyglądał jeśli sam byś go napisał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 z tyłu fotka, na pierwszym planie zarówno dorożka jak i ten koleś to modele 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 No wlasnie zastanawialem gdzie tu praca 2d .. praktycznie znikoma! Dlatego w ogole mi sie nie podoba.. JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 siemka no wiec budynek w tle to zdjecie mojej wlasnej roboty( bratyslawa :]) Lampy sa dorysowane, Kareta (po prostu zdjecie) a ten koles obok jest w 2D. Niebo zlozylem ze zdjec hmm chyba bylo ich okolo 5. Mgle i promienie zostaly stworzone przy pomocy kopiowania fragmentu zdjecia i ustawiania odpowiedniego kontrastu i jasnosci. Drzewo po lewej to najzwyklejsza maska jaka uzywa sie do np OPACITY w 3d. TAK WIEC W PRACY NIE ZOSTALA UZYTA TECHNIKA 3D :D wiec nie jestem w stanie dac wam siatki ;] Niedlugo popracuje nad Camera Mappingiem i wrzuce krotki przejazd kamera. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yataman Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 napis może być ale jest zdecydowanie za duzy i czcionka jest zbyt ..delikatnie mówiąc prostacka..za mało subtelna, a tak pozatym to całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no niezła.....landryna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi