Napisano 25 Lipiec 200519 l siemka ponizej zamieszczam moja 4th pracke w 2d...Prosilbym o konkretne uwagi ....Pomysly tez mile widziane ;] pozdro
Napisano 26 Lipiec 200519 l moze dlatego to wyglada jak zrobione w 3d poniewaz ma baśniowy klimat....a moze to ta figura tego kareciarza (nie wiem jak on sie nazywa) nadaje pracy taki wyglad...Trudno mi powiedziec hehe
Napisano 26 Lipiec 200519 l moze dlatego to wyglada jak w 3d poniewaz ma baśniowy klimat.... ja próbowałem zrobić baśniowy klimat w 3d to mi wyszło 2d :P
Napisano 26 Lipiec 200519 l Księżyc za drzewami trochę jest za duży. Nie podoba mi się sam napis. Ale ogólnie nadaje się na ilustracje do jakiejś bajki-baśni :]
Napisano 26 Lipiec 200519 l napis ci sie ni podoba w jakim sensie? w sensie tresci czy moze czcionki, a moze zle umieszczozny jest napis, a moze za duzy? ..a moze napisac "Dawno Dawno temu..." a moze "Za gorami ,za lasami" :D teraz zlicze ile razy uzylem slowa "moze" eee tylko 5x :D
Napisano 26 Lipiec 200519 l a ja bym zostawil jednak ten ksiezyc, wlasnie takie dziwne alementy wplywaja na to ze to jest basniowe ;), tak samo jak elektryczne podswietlenie tego placyku, czy co to tam stoi ;). A napis przydal by sie bardziej subtelny... albo wcale??
Napisano 26 Lipiec 200519 l no wlasnie ksiezyc mi tez sie wydaje ze pasuje,ale pobawie sie i zmniejsze go (zobaczymy jak bedzie wygladac) ,a skad wiesz ze to elektryczne podswietlenie ;] (moze to swieczki ) :P , a co do napisu tez go zmienie (bedzie "z nutka dekadencji" ) :D
Napisano 26 Lipiec 200519 l Mi też napis się nie podoba. W tej grafie jest zbędny. Praca broni się sama. Powiem więcej:) Napis nawet szpeci ogólny wygląd. Poza tym strasznie fajnie to wyszło.
Napisano 26 Lipiec 200519 l dzieki za uwagi na temat napisu i ogolnie pracy. Teraz juz jestem na 100% przekonany ze te napisy rzeczywiscie sa zbedne i psuja estetyczny wyglad pracy. ;] deleted
Napisano 26 Lipiec 200519 l bardzo, bardzo ładna pracka, mi cały klimat psuje ten napis, bez niego bedzie git !
Napisano 28 Lipiec 200519 l napis tak, jest zbędny, a pracka jest po prostu bajkowa, tak klimatem jak i wykonaniem, naprawde podziwiam :) robiłeś ją 4 godziny czy 4 dni bo niewiem o co biega z tym th ?
Napisano 28 Lipiec 200519 l Supa! :) Moglbys zdradzic nieco kulisy powstawania takiego efektu? Ten budynek to zdjecie? Czlowiek i kareca od zera w 2D, czy to jakies podmalowki modeli 3D? Ile czasu zajela Ci ta praca?
Napisano 29 Lipiec 200519 l właśnie też bym chętnie poznał tajniki powstawania takiego dzieła, ile czasu i jak ? :P może tekst lepiej by wyglądał jeśli sam byś go napisał ?
Napisano 29 Lipiec 200519 l z tyłu fotka, na pierwszym planie zarówno dorożka jak i ten koleś to modele 3d.
Napisano 29 Lipiec 200519 l No wlasnie zastanawialem gdzie tu praca 2d .. praktycznie znikoma! Dlatego w ogole mi sie nie podoba.. JoKeR
Napisano 30 Lipiec 200519 l siemka no wiec budynek w tle to zdjecie mojej wlasnej roboty( bratyslawa :]) Lampy sa dorysowane, Kareta (po prostu zdjecie) a ten koles obok jest w 2D. Niebo zlozylem ze zdjec hmm chyba bylo ich okolo 5. Mgle i promienie zostaly stworzone przy pomocy kopiowania fragmentu zdjecia i ustawiania odpowiedniego kontrastu i jasnosci. Drzewo po lewej to najzwyklejsza maska jaka uzywa sie do np OPACITY w 3d. TAK WIEC W PRACY NIE ZOSTALA UZYTA TECHNIKA 3D :D wiec nie jestem w stanie dac wam siatki ;] Niedlugo popracuje nad Camera Mappingiem i wrzuce krotki przejazd kamera. pozdro
Napisano 15 Sierpień 200519 l napis może być ale jest zdecydowanie za duzy i czcionka jest zbyt ..delikatnie mówiąc prostacka..za mało subtelna, a tak pozatym to całkiem całkiem