Marduk Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 Grafika do "kolejnego profesjonalnego projektu" jakby to wiele osób okresliło... W wyniku kataklizmu europa w strefie klimatu równikowego. Miałem niewiele czasu... i wyglada to tak jak wygląda... - ja tylko wiedziałem, że wszystko ma być porośnięte roślinami :]
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 siemka mi sie bardzo podoba...ale wydaje mi sie (ale to tylko taka moja mała propozycja)ze powinienes dodac troche wiecej roslinek na wierzy ,szczegolnie tam gdzie jest jasno) PS. Nie wydaje ci sie ze te drzewa jeszcze wygladaja jak JESIENNO-zimowe (tzn łyse).. ALe ogolnie to praca jest BOMBA :D pozdro
Marduk Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 Trudno - tam gdzie miało już pujść, to poszło... moge najwyżej przy następnych pracach mieć to bardziej na uwadze.
tweety Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 trochę światłami zjechałeś. w tle ładnie rozjaśnione niebo a tutaj naraz kawałek wieży z przodu też jest oswietlony. ten napis zupełnie mi nie leży. widziałby go gdzieś z boku tak jak ten scrub. ogólnie pomysł jest ciekawy ale warto by było dociągnąć go do końca i do portfolio :) ech... znam ból kiedy jest piękna wizja ale czasu na jej realizację baaardzo mało. stąd te małe braki :]
Drakula Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 jak na poziom "profesjonalnych projektow" to moze byc :P
mkk3a Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 fajne kolory, ogólnie klimatyczne. czcionka tez mi sie podoba - mozna wiedziec, jaka to jest? do wad zaliczyłbym np. to, że widać za bardzo filtry z photoshopa (lub jakiegoś innego programu, ale photoshop też takie ma)
JunioR Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 chmury po lewej stronie troche dziwnie wyglądają, takie hmm... rozmazane.
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Tylko slabo widac ingerencje drzew na wiezy. Za slabo to dziala jak na efekt kataklizmu. Malo kto sie nabierze ;) Zreszta zakladajac, ze koło autentycznej wiezy Eiffla sa jakies drzewa, zapewne daloby sie znalezc podobny, niepokojacy kadr z drzewami nachodzacymi na wieze, wiec raczej takim ujeciem sprawy nie zaskakujesz.. ale obrazek ladny ;)
polka dot Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 a ja do napisow: fajne som patenty z odwroconymi literami ale to naprawde sie czyta jak sapomnij i snasz :) pozdrawiam
Marduk Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 ...nie jestem zadowolony z tego "czegoś"... nawet się chyba wstydzę ,ze to tu pokazałem. Czcionka tez jest do d... ehh szkoda gadać... :/ Mam chyba naprawde zły humor, a ta praca mnie tylko dobija tym jak mało poswięciłem jej czasu... a mam uprzedzenia co do poprawiania czegokolwiek w tej pracy.
Rascal Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Mi to wyglada na atak jakas blizej nie okreslona bronia biologiczna. Nie ma sie czego wstydzic praca trzyma poziom :) samo krytycyzm krytycyzmem ale bez przesady jest calkiem dobrze, zmien postawe wzgledem swojej pracy bo takie cos nie wyglada dobrze.
Marduk Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 Zwykle takiej postawy nie mam:] ... , ale teraz mam zły humor, a ta praca wywołuje dwuznaczne odczucia... i to mnie martwi... za bardzo widać niedoróbki i uchybienia...
Rascal Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Trzeba wiedziec kiedy isc na kompromis. Wiem z wlasnego doswiadczenia ze kazde podwyzszenie poprzeczki wymaga 2x wiekszego nakladu pracy, co niekiedy jest nie wspolmierne do efektu i poswieconego czasu. Jednym slowem trzeba wiedziec kiedy powiedziec stop.
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 a moze małpy, dużo małp, i porosty na wieży ! promienie światła przenikający przez gęstwine drzew ..
Rekomendowane odpowiedzi