Guest empi Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Dotychczas rzadko zagląłem na dział 2D, ale skleciłem coś w photoshopie: Jest to moja absolutnie pierwsza praca 2D, proszę oceńcie ją - mnie się podoba - ale na grafice 2D to się praktycznie nie znam, a photoshopa dotychczas używałem do szlifów zdjęć i tekstur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Caspik Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 siemka jak na pierwsza prace wyszlo ci naprawde swietnie. Odbicia w wodzie mi sie podobaja.;] Oby tak dalej.. powodzenia i pozdro PS. ciekawe ile bedziesz musial czekac az ktos ci odpisze....:(... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scelt Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Hm, nie jestem specjalista, ale jak na moje oko zwyklego obserwatora takie troche bezplciowe to wszystko ;). Slocne dosc fajnie ci wyszlo, ale nie lubie na rysunkach tych tanich soczewek. Jak na peirwszy rysunek to naprawde bardzo dobrze ci wyszlo. Musisz popracoawc nad wlasnym stylem i technika malowania. Dobrze by bylo zebys pzrejzal sobie jakies tutoriale, jak inni maluja, jakich pedzli uzywaja itp. i na tej podstawie mozesz odnalezc swoj styl malowania. Wydaje mi sie rowniez, ze za bardzo sie skupiasz na szczegolach, a przy tym pomijajac ogolna forme. Speedy pomagaja nauczyc sie tego ;) Przejzyj watek "speedpainting" tam kilka pierwszych stron, jak malowal Biglebowski albo Tiger1313 ;) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 jesli to twoja pierwsz praca to masz obiecujące początki - cwicz dalej cos z tego będzie na bank ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 jedynie slonce i odbicia na wodzie mi sie podobaja... te gorki to to nie wiem co to jest :) nigdy czgos takiego nie widzialem :D JokeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 jak już wszczyscy Ci napisali empi na pczątek bardzo obrze, posłuchaj rady scelta i przeiżyj sobie speedy, potem sam spróbój dla zabawy coś skrobnąć, bo jak robisz malunek dla zabawy to widać lekkość kreski, której na Twoim pierwszym rysunku jeszcze niema...powodzenia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts