Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dotychczas rzadko zagląłem na dział 2D, ale skleciłem coś w photoshopie:

Jest to moja absolutnie pierwsza praca 2D, proszę oceńcie ją - mnie się podoba - ale na grafice 2D to się praktycznie nie znam, a photoshopa dotychczas używałem do szlifów zdjęć i tekstur.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 944
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

siemka

jak na pierwsza prace wyszlo ci naprawde swietnie. Odbicia w wodzie mi sie podobaja.;] Oby tak dalej..

powodzenia i pozdro

PS.

ciekawe ile bedziesz musial czekac az ktos ci odpisze....:(...

Napisano

Hm, nie jestem specjalista, ale jak na moje oko zwyklego obserwatora takie troche bezplciowe to wszystko ;). Slocne dosc fajnie ci wyszlo, ale nie lubie na rysunkach tych tanich soczewek.

Jak na peirwszy rysunek to naprawde bardzo dobrze ci wyszlo. Musisz popracoawc nad wlasnym stylem i technika malowania. Dobrze by bylo zebys pzrejzal sobie jakies tutoriale, jak inni maluja, jakich pedzli uzywaja itp. i na tej podstawie mozesz odnalezc swoj styl malowania.

Wydaje mi sie rowniez, ze za bardzo sie skupiasz na szczegolach, a przy tym pomijajac ogolna forme. Speedy pomagaja nauczyc sie tego ;)

Przejzyj watek "speedpainting" tam kilka pierwszych stron, jak malowal Biglebowski albo Tiger1313 ;)

Powodzenia

Napisano

jesli to twoja pierwsz praca to masz obiecujące początki - cwicz dalej cos z tego będzie na bank ;)

Napisano

jedynie slonce i odbicia na wodzie mi sie podobaja... te gorki to to nie wiem co to jest :) nigdy czgos takiego nie widzialem :D

JokeR

Napisano

jak już wszczyscy Ci napisali empi na pczątek bardzo obrze, posłuchaj rady scelta i przeiżyj sobie speedy, potem sam spróbój dla zabawy coś skrobnąć, bo jak robisz malunek dla zabawy to widać lekkość kreski, której na Twoim pierwszym rysunku jeszcze niema...powodzenia ;)