Napisano 15 Czerwiec 200321 l Witam :) Czy ktos moze wie gdzie moge znalezc wersje 1.33 tego pluginu???? Bardzo mi na tym zalezy :) Z gory dzieki
Napisano 15 Czerwiec 200321 l jesli masz ten sam problem co ja - jej sie juz nie da zarejestrowac (crack :D),tylko dwojke mozna
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor Nie zabardzo Cie rozumiem :( Wersji 1.33 nie mozna juz zarejestrowac? A czy istnieje crack do Real Flow 2?
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor Oki. Juz nie mam problemu. Sciagnalem z Edonkeya pelna wersje Real Flow 2 [jupi]
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Autor Znalazlem na EDonkeyu :) Tylko ze mam problem. Program czesto sie wywala :( Np. Gdy zmieniam Collision Method lub gdy chce przewinac wczeniej obliczona animacje. Czy ktos wie jak temu zaradzic???? Z gory dzieki
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Originally posted by kamis16 Znalazlem na EDonkeyu :) Tylko ze mam problem. Program czesto sie wywala :( Np. Gdy zmieniam Collision Method lub gdy chce przewinac wczeniej obliczona animacje. Czy ktos wie jak temu zaradzic???? Z gory dzieki moze masz jakies inne plugi zainstalowane ktore ze soba zle dzialaja... pozdr
Napisano 17 Czerwiec 200321 l To, ze RF2.0 sie wywala to chyba normalka. ;] Kilka osob ma to samo i ja tez.