kamis16 Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 Witam :) Czy ktos moze wie gdzie moge znalezc wersje 1.33 tego pluginu???? Bardzo mi na tym zalezy :) Z gory dzieki
Gość Karawan Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 jesli masz ten sam problem co ja - jej sie juz nie da zarejestrowac (crack :D),tylko dwojke mozna
kamis16 Napisano 16 Czerwiec 2003 Autor Napisano 16 Czerwiec 2003 Nie zabardzo Cie rozumiem :( Wersji 1.33 nie mozna juz zarejestrowac? A czy istnieje crack do Real Flow 2?
kamis16 Napisano 16 Czerwiec 2003 Autor Napisano 16 Czerwiec 2003 Oki. Juz nie mam problemu. Sciagnalem z Edonkeya pelna wersje Real Flow 2 [jupi]
kamis16 Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 Znalazlem na EDonkeyu :) Tylko ze mam problem. Program czesto sie wywala :( Np. Gdy zmieniam Collision Method lub gdy chce przewinac wczeniej obliczona animacje. Czy ktos wie jak temu zaradzic???? Z gory dzieki
Pablo Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Originally posted by kamis16 Znalazlem na EDonkeyu :) Tylko ze mam problem. Program czesto sie wywala :( Np. Gdy zmieniam Collision Method lub gdy chce przewinac wczeniej obliczona animacje. Czy ktos wie jak temu zaradzic???? Z gory dzieki moze masz jakies inne plugi zainstalowane ktore ze soba zle dzialaja... pozdr
Traitor Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 To, ze RF2.0 sie wywala to chyba normalka. ;] Kilka osob ma to samo i ja tez.
Rekomendowane odpowiedzi