Napisano 1 Wrzesień 200519 l tą jasną plamę ;p daj większą, pojawią się jakieś listwy boczne/progi ? carpaint by majestic?
Napisano 1 Wrzesień 200519 l ciekawe choc wyadaje mi sie ze zdecydowanie za ciemne...troche rozjasnij:)....i widac ze nie ma 2 drzwi:D...ale to wip...wiec dopuszczalne:)
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Autor Hmm nop postaram się jeszcze coś wykombinować z tym lakierem i wogóle :) Progi?????????? Hmmm nie będzie. Lakier??? No w sumie to można powiedzieć że nie chodziaż wyjściowym był lak MJAESTICA, ale pozostało z niego niewiele bardzo niewiele.
Napisano 1 Wrzesień 200519 l chodzi mi o takie przetłoczenie z boku OT: nie mogłem sie powstrzymac przed zamieszczeniem tego zdjęcia ;P
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Autor Przetłoczenia raczej nie będzie, bo robie jeszcze tylko wycieraczki(chyba)i wydech(chyba)i kończe to bo mam nowy pomysł :) No, alee dla tego drugiego zdjątka to chyba mogę przerobić mojego pikusia na coś takiego ;p
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Bardzo fajne autko, widzę go w jakiejś starej, drewnianej szopie :] Mam tylko zastrzeżenie do przednich świateł, które są jakieś mgliste, ale może tak ma być... A tak swoją drogą to fajna nazwa pliku :D pozdrawiam
Napisano 2 Wrzesień 200519 l świetnie ale jedna uwaga , dookoła świateł jest plastik , gril jest na środku. patrz ref>>>http://www.dominik.ulisses.pl/zlotpila/pila2/31.JPG
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Autor Chveti,dookoła swiateł nie musi być plaskit to zależy od rocznika starsze miały aluminum/chrom?? Patrz ref ;P A gril na odku jest przerwany bo zapomniałem połączyć :) No i tak wogóle dzia za komenty :D
Napisano 3 Wrzesień 200519 l dokładnie... chveti się nie zna, albo inaczej zna ten najgorszy z modeli fiata czyli po wszystkich zabiegach FSO, które go zbrzydziły :D skąd ktoś ma takiego pięknego pickupa któremu zrobiłeś fotkę :))) czy to właśnie na nim się wzorowałeś, czy może przedstawiłeś swój projekt jakiejś firmie tuningowej lol
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Autor HEhehehe nop wzorowałem się na nim troszeczkę, a fiat pochodzi z mojego miasteczka chociaż już był na allegro i chyba się przeprowadził :) Mozna było go kupić za około 6000 :D