Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tą jasną plamę ;p daj większą, pojawią się jakieś listwy boczne/progi ? carpaint by majestic?

Napisano

ciekawe choc wyadaje mi sie ze zdecydowanie za ciemne...troche rozjasnij:)....i widac ze nie ma 2 drzwi:D...ale to wip...wiec dopuszczalne:)

Napisano
  • Autor

Hmm nop postaram się jeszcze coś wykombinować z tym lakierem i wogóle :) Progi?????????? Hmmm nie będzie. Lakier??? No w sumie to można powiedzieć że nie chodziaż wyjściowym był lak MJAESTICA, ale pozostało z niego niewiele bardzo niewiele.

Napisano

chodzi mi o takie przetłoczenie z boku

67fiat125_011.jpg

OT: nie mogłem sie powstrzymac przed zamieszczeniem tego zdjęcia ;P

fiat2.jpg

Napisano
  • Autor

Przetłoczenia raczej nie będzie, bo robie jeszcze tylko wycieraczki(chyba)i wydech(chyba)i kończe to bo mam nowy pomysł :) No, alee dla tego drugiego zdjątka to chyba mogę przerobić mojego pikusia na coś takiego ;p

Napisano

Bardzo fajne autko, widzę go w jakiejś starej, drewnianej szopie :] Mam tylko zastrzeżenie do przednich świateł, które są jakieś mgliste, ale może tak ma być...

A tak swoją drogą to fajna nazwa pliku :D

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Chveti,dookoła swiateł nie musi być plaskit to zależy od rocznika starsze miały aluminum/chrom?? Patrz ref ;P A gril na odku jest przerwany bo zapomniałem połączyć :) No i tak wogóle dzia za komenty :D

Napisano

dokładnie... chveti się nie zna, albo inaczej zna ten najgorszy z modeli fiata czyli po wszystkich zabiegach FSO, które go zbrzydziły :D

skąd ktoś ma takiego pięknego pickupa któremu zrobiłeś fotkę :)))

czy to właśnie na nim się wzorowałeś, czy może przedstawiłeś swój projekt jakiejś firmie tuningowej lol

Napisano
  • Autor

HEhehehe nop wzorowałem się na nim troszeczkę, a fiat pochodzi z mojego miasteczka chociaż już był na allegro i chyba się przeprowadził :) Mozna było go kupić za około 6000 :D