Napisano 31 Lipiec 200519 l Siemka mam taki problem o tuż moje zwinne rączki wyłączyły takie niebieskie kwadraciki które się np. na siadce samochodu przesuwa i cuś takiego co się nazywa Edged Faces (o ile się nie myle) i tak jakie są skruty do tych 2 żeczy bo ja już mam dość klikania wszystkicgh klawiszy :) thx apap
Napisano 31 Lipiec 200519 l f1 > keyboard shortcuts :P słownik twym przyjacielem: nie "żeczy" a rzeczy i nie "skruty" a skróty :/
Napisano 31 Lipiec 200519 l moje zwinne rączki wyłączyły takie niebieskie kwadraciki... to są vertexy a nie edged faces...
Napisano 31 Lipiec 200519 l trochę samoinicjatywy :/ i mały kursik specjalnie 4U: http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php
Napisano 5 Sierpień 200519 l przeinstaluj maxa szybciej będzie :) ja nie wiem gdzie sie to robi nigdy mi sie takie cos nie zdarzylo :D
Napisano 5 Sierpień 200519 l to ja będę dzisiaj bardzo dobry i powiem: F4 (chodzi o edged faces) ale mimo wszystko proponuję helpa - bardzo wiele interesuących rzeczy (i jakże przydatnych!!) hkropinski -> rzeczywiście to wygląda jak kółeczka, a ja, głupi, zawsze sądziłem, że kwadraciki :p
Napisano 5 Sierpień 200519 l to sa koleczka ;D tylko bardzo male ;D .... szkoda tylko ze przy weight (chyba tak to sie pisze) painting sa one otaczane kwadratowa obwoluta ;] no ale dla mnie to dalej koleczka ;-)))