Dark Engel Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Siemka mam taki problem o tuż moje zwinne rączki wyłączyły takie niebieskie kwadraciki które się np. na siadce samochodu przesuwa i cuś takiego co się nazywa Edged Faces (o ile się nie myle) i tak jakie są skruty do tych 2 żeczy bo ja już mam dość klikania wszystkicgh klawiszy :) thx apap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 f1 > keyboard shortcuts :P słownik twym przyjacielem: nie "żeczy" a rzeczy i nie "skruty" a skróty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 moje zwinne rączki wyłączyły takie niebieskie kwadraciki... to są vertexy a nie edged faces... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 Ale mi żeście pomogli preciesz to są góra 4 przyciski ... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 trochę samoinicjatywy :/ i mały kursik specjalnie 4U: http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 a wg mnie to nie są kwadraciki tylko kółeczka;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Engel Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Trzymajcie mnie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 trzymamy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 przeinstaluj maxa szybciej będzie :) ja nie wiem gdzie sie to robi nigdy mi sie takie cos nie zdarzylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 to ja będę dzisiaj bardzo dobry i powiem: F4 (chodzi o edged faces) ale mimo wszystko proponuję helpa - bardzo wiele interesuących rzeczy (i jakże przydatnych!!) hkropinski -> rzeczywiście to wygląda jak kółeczka, a ja, głupi, zawsze sądziłem, że kwadraciki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 hehe, po prostu piszę to co myślę, a wg mnie to kółeczka;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 to sa koleczka ;D tylko bardzo male ;D .... szkoda tylko ze przy weight (chyba tak to sie pisze) painting sa one otaczane kwadratowa obwoluta ;] no ale dla mnie to dalej koleczka ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 ja najpierw miałem kółeczka, przeinstalowałem maxa i mam kwadraciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi