Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ciekawe jak skomentujecie tą abstrakcyjną prackę. Wygląda dwuwymiarowo, ale połowę zrobiłem w maxie, reszta photoshop. W środku podobizna pewnej bliskiej mi osoby :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A bez photoshopa wygląda tak:

Napisano

no lepsza bez photoshopa, ale ja tu dalej nic nie widze:P noo ale jak to abstracja jest, to moze i fajne ja sie tam nie znam... Pozdr

Napisano

Całkiem ciekawe ale... trochę zbyt monochromatyczne chyba. Daj jakiś "fajnych" świateł w Maxie (więcej koloru?). Ale to tylko moja sugestia. Wydaje mi się, że w tej formie byłby dobry jako plakat (okładka) do np:filmu. Wiesz, format "pionowy" plus duży napis z tytułem na górze:-). Pozdrowienia

Napisano

widze tu pewna osobe w ciemnych okularach z dlugimi ciemnymi wlosami, najpewniej kobieta, nie myle sie ? :>

pracka udana, nawet bardzo, pieknie wykonany modeling i teksturki szkla/lodu/wody

i tak i tak wyglada dobrze moim zdaniem :)

Napisano

Abstrakcja abstrakcją ale obraz jakieś normy musi spełniać ;). Brak kontrastów, formy i jakiejkolwiek kompozycji i w efekcie niema na czym oka zawiesić (mowa o wersji bez ps).

Wersja z obróbką w ps to chaos totalny... radosna, niczym nieskrępowana twórczość autora ;). Brakuje tylko, lub na szczęście, słynnej fotoszkopowej flary. Efekt jest dokładnie taki sam jak w wersji bez ps : "niema na czym oka zawiesić"

Napisano

j.w. abstrakcja rzeczywiscie rzadzi sie swoimi prawami i zrobienie wykreconego obrazka nie oznacza, ze jest to od razu abstrakcja, ale nie bede sie wymadrzal, bo plastykiem nie jestem. Kolejna sprawa to rzeczywiscie jakas fotka sie znalazla na srodku i to tez jakos tak dziwnie wyglada. Kolorki w sumie nie sa zle i mozna to uznac za zaliczona lekcje z robienia "dziwnych rzeczy". Na tapetke sie nadaje i na pewno wielu by sie podobalo (co widac tutaj). Pozdrawiam i powodzonka z olejnymi pracami.

Napisano

Zacznijmy od tego, że nie jest to abstrakcja, bo jak sam napisałeś jest tam czyjaś podobizna. Mamy więc do czynienia z kompozycją przedstawiającą:]

Dla mnie to wodotrysk. Delikatnie mówiąc niezbyt przemyślana kompozycja - dzieło przypadku. Wersji z Photoshopa na Twoim miejscu bym niepokazywał, bo wygląda jakby uzasadnieniem takiej a nie innej formy była...chęć użycia Photoshopa.

co dalej....

Wydaje mi się, że w tej formie byłby dobry jako plakat (okładka) do np:filmu. Wiesz, format "pionowy" plus duży napis z tytułem na górze:-). Pozdrowienia

Tak idealny materiał na tendencyjny plakat do kolejnej hollywoodzkiej super-szmiry. Nawet kolorystycznie się zgadza (są dwie szkoły: kolorystyka chłodna i ciepła, wszystko monochromatyczne, albo prawie monochromo...typowe). Pełno czekoś takiego wisi przy multipleksach. Polska Szkoła plakatu została zapomniana. Niech żyje popcorn

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.