Gość empi Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Ciekawe jak skomentujecie tą abstrakcyjną prackę. Wygląda dwuwymiarowo, ale połowę zrobiłem w maxie, reszta photoshop. W środku podobizna pewnej bliskiej mi osoby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 a mógłbyś pokazać pracę BEZ photoshopa? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 eeee ja tu nic nie widze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 A bez photoshopa wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 lepsza bez ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 no lepsza bez photoshopa, ale ja tu dalej nic nie widze:P noo ale jak to abstracja jest, to moze i fajne ja sie tam nie znam... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Całkiem ciekawe ale... trochę zbyt monochromatyczne chyba. Daj jakiś "fajnych" świateł w Maxie (więcej koloru?). Ale to tylko moja sugestia. Wydaje mi się, że w tej formie byłby dobry jako plakat (okładka) do np:filmu. Wiesz, format "pionowy" plus duży napis z tytułem na górze:-). Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 widze tu pewna osobe w ciemnych okularach z dlugimi ciemnymi wlosami, najpewniej kobieta, nie myle sie ? :> pracka udana, nawet bardzo, pieknie wykonany modeling i teksturki szkla/lodu/wody i tak i tak wyglada dobrze moim zdaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 nie wiem zbytnio co to jest, ale bez ps'a wygląda o niebo lepiej, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Wybacz, mnie sie troszke bardziej kojarzy to z obstrukcja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Abstrakcja abstrakcją ale obraz jakieś normy musi spełniać ;). Brak kontrastów, formy i jakiejkolwiek kompozycji i w efekcie niema na czym oka zawiesić (mowa o wersji bez ps). Wersja z obróbką w ps to chaos totalny... radosna, niczym nieskrępowana twórczość autora ;). Brakuje tylko, lub na szczęście, słynnej fotoszkopowej flary. Efekt jest dokładnie taki sam jak w wersji bez ps : "niema na czym oka zawiesić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelazko Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 j.w. abstrakcja rzeczywiscie rzadzi sie swoimi prawami i zrobienie wykreconego obrazka nie oznacza, ze jest to od razu abstrakcja, ale nie bede sie wymadrzal, bo plastykiem nie jestem. Kolejna sprawa to rzeczywiscie jakas fotka sie znalazla na srodku i to tez jakos tak dziwnie wyglada. Kolorki w sumie nie sa zle i mozna to uznac za zaliczona lekcje z robienia "dziwnych rzeczy". Na tapetke sie nadaje i na pewno wielu by sie podobalo (co widac tutaj). Pozdrawiam i powodzonka z olejnymi pracami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Zacznijmy od tego, że nie jest to abstrakcja, bo jak sam napisałeś jest tam czyjaś podobizna. Mamy więc do czynienia z kompozycją przedstawiającą:] Dla mnie to wodotrysk. Delikatnie mówiąc niezbyt przemyślana kompozycja - dzieło przypadku. Wersji z Photoshopa na Twoim miejscu bym niepokazywał, bo wygląda jakby uzasadnieniem takiej a nie innej formy była...chęć użycia Photoshopa. co dalej.... Wydaje mi się, że w tej formie byłby dobry jako plakat (okładka) do np:filmu. Wiesz, format "pionowy" plus duży napis z tytułem na górze:-). Pozdrowienia Tak idealny materiał na tendencyjny plakat do kolejnej hollywoodzkiej super-szmiry. Nawet kolorystycznie się zgadza (są dwie szkoły: kolorystyka chłodna i ciepła, wszystko monochromatyczne, albo prawie monochromo...typowe). Pełno czekoś takiego wisi przy multipleksach. Polska Szkoła plakatu została zapomniana. Niech żyje popcorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi