Napisano 4 Sierpień 200519 l Witam! Przedstawiam ukończony wektor. Poddaje ocenie. Jestem otwarty na każdą krytykę. Pozdrawiam i do następnego.
Napisano 4 Sierpień 200519 l mi sie podoba. moglbym sie przyczepic jedynie do tego brzucha i lewej czesci okularów. ale zato twarz rewelacja:) pozdro.
Napisano 4 Sierpień 200519 l Troche usta są przesadzone (niepotrzebnie dałeś refleks na całej długości warg), żebra troche za bardzo uwypuklone (pomijając fakt, że żebra nie są w ten sposób wygięte... no chyba, że połamane :) ) i trochę nogi się nie zgadzają (jeżeli jej prawa noga jest wyprostowana, to czemu kolano jej lewej nogi jest niżej? czyżby miała nierównej długości nogi?) A tak poza tym to fajnie fajnie. Ewentualnie polecam strone Jason'a Brooks'a, jedne z ładniejszych wektorowych ślicznotek :)
Napisano 4 Sierpień 200519 l jestem przeciwny podawania prac inych przy ocenianiu czyichś prac, morzna się załamać BeLial :P
Napisano 5 Sierpień 200519 l No wlasnie, u Brooksa kazdy ksztalt jest bardzo trafna synteza. U Ciebie nie do konca. Np ten brzuch nie tylko sie nie czyta, ale wyglada wrecz niepokojąco, drapieżnie ;) Jak dla mnie najlepsze są spodenki i czapka, najgorsze nos i usta.
Napisano 5 Sierpień 200519 l Autor No tak. Widziałem jego stronę i trochę mi do niego brakuje, tylko on używa gradientów w niektórych pracach, ja staram się tego unikać. Oj człowiek na błędach się uczy. A tak poza tym to moja pierwsza wektorowa panienka. Chyba będzie ich więcej :D Dzięki za komentarze.
Napisano 5 Sierpień 200519 l Autor Poprawiłem nieco ten rysunek. Szczególnie kolana które rzeczywiście były różne. Powinno być lepiej aczkolwiek niekoniecznie. Pozdr.
Napisano 5 Sierpień 200519 l hmm - niektore ksztalty starasz zbyt bardzo wykontrastowac uzywajac ostrych waskich linii - zebra, szyja - gdzieniegdzie cialo staje sie zbyt oble - brzuch, uda... mysle ze w przyladku sexy-ksztaltow powinienes skupic uwage na dlugich glatkich krzywych - szczegolnie charakterysytycznych dla kobiet - linia bioder, szyja, dlugie nogi, anatomia sie kladnia ;) Postaraj sie grac swiatlem - spraw by scena byla atrakcyjna dzieki miejsca ktorych nie widac czy widac je w czesci a nie odslaniaj wszystkiego, nanies blyszczyk na usta, moze jakis refleks w okularach, nie do konca gladka tkanina na staniku i majteczkach ;) wyczuj jak zachowuje sie napiety material popracuj nad zebrami - wygladaja jak zwaly tluszczu wykonczone pekatym brzuszkiem hodowanym na golocne i schabowym jak na pierwsza babke - rewela, czekam na kolejne pracki