lukejadi Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 po dluuuugich meczarniach wydaje mi sie ze mozna juz zapraszac ;) http://lukejadi.makolab.pl
abstract Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 niezle szczegolnie podoba mi sie sposob otwarcia tylko te czcionki zamazane, wylacz alising i bedzie cacy. pozdr....
xeav Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 fajnie. dźwięk niezły, kilka kresek można by sobie darować, czcionka inna lepiej by się prezentowałą, ogólnie fajna stronka
lukejadi Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 wlasnie mam problem z ta czcionka - po wylaczeniu antyalasingu on nadal jest... tzn w samym flashu nie ma, ale juz na serwerze jest. nie wiem jak to obejsc
piotrek Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 co masz na myśli pisząc "nadal jest"? może zapomniełeś filmy wrzucić na serwer? :p :p co do stronki to fajnie, tylko te kolory jakoś nie współgrają z całością (zwłaszcza pochodne zielonego). pozdr
abstract Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 mialem podobny problem, rozwiazaniem okazalo sie zaznaczenie opcji selectable i alias text pozdr.....
bukovsky Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Są plusy i minusy. Ogólnie całkiem w miarę nawet spoko...yo ! ;) W każdym razie witam kolegę z Łodzi :) Pozdr
bukovsky Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Co do rozmazania tekstu. Jak chcesz by dobrze wyświetlał małych rozmiarów litery (coś a'la pixelfont) to pozycja współrzędne tekstu muszą być wartościami całkowitymi (liczbami całkowitymi). Nie X:8.2, Y:23.6 tylko X:8.0, Y:23.0. Sprawdź sobie jak masz u siebie. Pozdr
javor Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 poza tą rozmazaną czcionką to świetne portfolio i świetne prace !!!
Huter Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Wejście mi się podobało ... ale bardzo niczytelna :(
Rekomendowane odpowiedzi