Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Oki to zamieszczam - model z tutka z 3d palace - generalnie oceniajcie texturki bo to chciałem przecwiczyc. Planuje teez anikme swoja pierwsa zrobic(nie bede riggowal jeszcze za cienki jestem :P). Chetnie bym tez usułyszał jakies propozycje co do jakiejs scenki bo ta co jest taka hmmm no nie wiem czegos brakuje.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

modelik fajny , tlo , render cienki :/ .Jesli idzie o textury to staraj sie ukazywac zabrudzenia na krawedziach wewnetrzynch oraz jakies ryzy , zdarcie lakiery na zewnetrznych , co do scenki to chyba takie jakies ruiny miasta by pasowaly ;]

tak wogule to jak na poczatki texturowania calkiem dobrze ci poszlo ;]

Napisano

Fajny model - ci od terytoriali muszą miec łeb :D a co do texturki hymmmm troszke mozna bybyło ja podrasowac, najlepiej wyszly ci chyba stopy robota - najgozej bok, staraj sie uzywac zarysowan i dorzuc troszke rdzy, najlepiej zapomoca photoshop z warstwami - to banały :D

Napisano

Model w miare dobry, klimat WH40k super, ale tekstury słabe :| pracuj, pracuj dalej :)

Napisano

Robocik wydaje mi się być ... eee ... mały ... masywny jest ale zdaje się być mały ... do tego brakuje jego śladów ... wygląda na ciężkiego ... i skąd on przyszedł? Kroków nie robi on duzych sądząc po jego budowie ... odciski jego łap zrobić :P

Napisano

tak jak reszta - modelik fajny ale render i texturki srednie ;) mysl ze to wipa uspokaja ;) moze to poprawisz..