Roli Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Oki to zamieszczam - model z tutka z 3d palace - generalnie oceniajcie texturki bo to chciałem przecwiczyc. Planuje teez anikme swoja pierwsa zrobic(nie bede riggowal jeszcze za cienki jestem :P). Chetnie bym tez usułyszał jakies propozycje co do jakiejs scenki bo ta co jest taka hmmm no nie wiem czegos brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 modelik fajny , tlo , render cienki :/ .Jesli idzie o textury to staraj sie ukazywac zabrudzenia na krawedziach wewnetrzynch oraz jakies ryzy , zdarcie lakiery na zewnetrznych , co do scenki to chyba takie jakies ruiny miasta by pasowaly ;] tak wogule to jak na poczatki texturowania calkiem dobrze ci poszlo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Fajny model - ci od terytoriali muszą miec łeb :D a co do texturki hymmmm troszke mozna bybyło ja podrasowac, najlepiej wyszly ci chyba stopy robota - najgozej bok, staraj sie uzywac zarysowan i dorzuc troszke rdzy, najlepiej zapomoca photoshop z warstwami - to banały :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Model w miare dobry, klimat WH40k super, ale tekstury słabe :| pracuj, pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Robocik wydaje mi się być ... eee ... mały ... masywny jest ale zdaje się być mały ... do tego brakuje jego śladów ... wygląda na ciężkiego ... i skąd on przyszedł? Kroków nie robi on duzych sądząc po jego budowie ... odciski jego łap zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 tak jak reszta - modelik fajny ale render i texturki srednie ;) mysl ze to wipa uspokaja ;) moze to poprawisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 przed ostatni render mimo, że ciemny mnie się podoba, ale tekstury są bardzo słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi