Napisano 5 Sierpień 200519 l Oki to zamieszczam - model z tutka z 3d palace - generalnie oceniajcie texturki bo to chciałem przecwiczyc. Planuje teez anikme swoja pierwsa zrobic(nie bede riggowal jeszcze za cienki jestem :P). Chetnie bym tez usułyszał jakies propozycje co do jakiejs scenki bo ta co jest taka hmmm no nie wiem czegos brakuje.
Napisano 5 Sierpień 200519 l modelik fajny , tlo , render cienki :/ .Jesli idzie o textury to staraj sie ukazywac zabrudzenia na krawedziach wewnetrzynch oraz jakies ryzy , zdarcie lakiery na zewnetrznych , co do scenki to chyba takie jakies ruiny miasta by pasowaly ;] tak wogule to jak na poczatki texturowania calkiem dobrze ci poszlo ;]
Napisano 7 Sierpień 200519 l Fajny model - ci od terytoriali muszą miec łeb :D a co do texturki hymmmm troszke mozna bybyło ja podrasowac, najlepiej wyszly ci chyba stopy robota - najgozej bok, staraj sie uzywac zarysowan i dorzuc troszke rdzy, najlepiej zapomoca photoshop z warstwami - to banały :D
Napisano 7 Sierpień 200519 l Model w miare dobry, klimat WH40k super, ale tekstury słabe :| pracuj, pracuj dalej :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l Robocik wydaje mi się być ... eee ... mały ... masywny jest ale zdaje się być mały ... do tego brakuje jego śladów ... wygląda na ciężkiego ... i skąd on przyszedł? Kroków nie robi on duzych sądząc po jego budowie ... odciski jego łap zrobić :P
Napisano 7 Sierpień 200519 l tak jak reszta - modelik fajny ale render i texturki srednie ;) mysl ze to wipa uspokaja ;) moze to poprawisz..
Napisano 7 Sierpień 200519 l przed ostatni render mimo, że ciemny mnie się podoba, ale tekstury są bardzo słabe