Kakrotto13 Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Mam taki problem . Ruch obiektu w miejscu zloopowania zatrzymuje sie , nie ma plynnego przejscia w jednym tepie tylko spowalnia po czym znowu przyspiesza, ruch przez to wyglada nienaturalnie :/ ... czy jest jakis sposob na to ? jakis plugin badz skrypt ? tutaj to widac http://rapidshare.de/files/3721497/boneanim.avi.html
Shogun 3D Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Jakoś nie chce mi się plik zciągnąć. próbowałem trzykrotnie. Opisz to może słowami, albo daj screeny przed i po...
emer Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 no to chyba wina odtwarzacza, u mnie śmiga i nie widze żeby zrywało (media player cassic) no chyba ze zrywa a ja juz nie rejestruje ale to juz zupełnie inna historia :) tylko po wyrenderowaniu ten problem czy w viewportach tez skacze?
asblaze Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Problem jest z końcowym i początkowym kluczem.... po prostu mają miękkie wejścia... i prawdopodobnie loop zaczyna się i kończy od tej samej pozycji.... Musisz skluczować przedostatnią klatkę loopa... i uzunąć ostatnią.... wtedy dopiero klatka początkowa bedzie zarazem ostatnią klatką cyklu... Mam nadzieję, że pomogłem... pozdrawiam
Kakrotto13 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 tak dzieki ;D asblaze o to szlo ;]
Rekomendowane odpowiedzi