convict Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Wiem ze to moze glupie pytanie ale cuz ja na to poradze =P A wiec: po zrederowaniu jakoegos obrazu pokzuje mi sie takie glupie tlo jak bym mial maye demo! Sami zobaczcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 to jest demo... a dokładnie PLE ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
convict Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 hyh... myślałem ze Maya jest programem darmowym tak jak np. Blender. Podejrzewam ze mi tego posta zasa usuną ale czy da sie to jakoś ominąć? Moze innaczej... czy jest gdzies miejsce na wpisanie seriala czy czegoś takiego... no jakiegoś kodu.... to se juz poradze! Poprostu jak zarejestrować (nawet gdybym miał orginalny key-kod) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Nie..... nie można... mało tego... pliki zapisane w PLE nie da rady otworzyćw innych majach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacob B Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hyh... myślałem ze Maya jest programem darmowym tak jak np. Blender :) chcialbys ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi