xeav Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 niektórzy może znają tą pracę z wipa, oto finalny render...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 za duzo tego drewna zdecydowanie, wiem ze chatka drewniana ale nie wiem czy to stara ma byc chatka czy nowa , jezeli stara to jakis gliniany piecyk co kolwiek nie drewnianego jezeli nowa to to chociaz blaty obklejone okleina np. granitowa czy jakas inna Proporcje pojechane tez tak cos mi sie wydaje :) Renderek wyszedl fajnie, tak samo jak ogol bardzo mi sie podoba ale monotonosc troche ;)
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Render bardzo dobry ale uvw na scinach siadło całkowicie. Mogłeś także użyć różnych rodzajów drewna i dać jakieś ozdoby na ścianach i dywan na podłodze. Ogólnie jest fajnie ja daje takie 5-
xeav Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 co do tej tekstury to nie miałem innej, a że miała niedużą rozdzielczość to tak wyszło
RA Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Proporcje chyba nie teges sa. ;) Pozatym wystroj wnetrza jak dla mnie jest straszny. :/ Wyglada to tak jakby 3 inne osoby wrzucily cos do tego pomieszczenia, a czwarta osoba to wszystko ulozyla na widoku. Takie polaczenie karczmy z pokojem dzinnym. ;) Ale oglolnie nie jest zle. :) pozdrawiam
Hindus Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 ulalalalal....lalalala...proporcje..lalalalal....proporcje :]
xeav Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 wszystko wali to biurko pod oknem...chyba
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 w świeczce brakuje knotu, tekstury są przeciętne, na podłodze żadnego bumpa, oświetlenie może być, pozdrawiam
xeav Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 w świeczce brakuje knotu... w świeczce jest knot, widać to na poprzednich renderach (wip) w tym renderze jest niewidoczny, chyba przez to, że za bardzo oświetlony
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 a to przepraszam, patrząc uważnie to na tle ramy okna, na lewej świeczce coś widać
Rekomendowane odpowiedzi