Secator Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Witam, jako ze to moja pierwsza praca na forum chcialbym sie przywitac. :) Jeszcze sie ucze wiec wszystkie komentarze mile widziane :) Jest to miecz świetlny Obi-Wana z Epizodu 1. Jeszcze brakuje przycisków. Przód jest troszke do poprawy bo wyglada jakby byl z jednego kawałka blachy. Ta czarna czesc tez troche za duza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 zapodaj jeszcze rendera z tyłu (z dolnej cześci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 1. Obi-Wan chyba w każdej z części ma ten miecz 2. Dobrze, a przynajmniej lepiej niż inny miecz na tym forum.... 3. Trochę dziwny materiał stali 4. Prosimy o render z tyłu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Mnie się mieczyk podoba ... choć mam nadzieje, że będzie świecił :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hkropiński: trochę niewporządku jest "reklamowanie" czyjejś pracy w kontekście negatywnym. secator: popracuj nad materiałem metalu, jak i czarnych częsci. PS: jakbyś dodał jeszcze do niego jakiegoś Jedi to by było coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hej ja nie komentuję tamtej pracy negatywnie!!! to przenośnia - tu musi być bardzo dobrze skoro myslę, że lepiej niż w innej dobrej pracy! edit: masz rację zaraz to zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 ladnie ale jak na tak malo szczegolowa prace moglbys jeszcze zaokrąglic go nieco bo widac kanty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Secator, masz może obrazek świetlnego miecza, ale nie trzymanego ... kiedyś chciałem wymodelować sobie owy mieczyk, ale zawsze na obrazkach które znajdowałem jakiś szczwany Jedi go trzymał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hehe ... mi jednak chodzi o zdjęcia z różnych stron bym mógł się uczepić detali ... no ale... chyba się przyda :D ... thx ... i nie robimy OT ... jak ktoś ma jakieś ciekawe obrazki to proszę na PW ... Jak mieczyk autora tematu będzie ładny ... to liczę na renderki z każdej strony ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Witam Tyszaninie ;] Póki co , model ładny , render taki sobie lecz raczej na + . btw.W wolnej chwili zagadaj na gg ;] Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 1. Obi-Wan chyba w każdej z części ma ten miecz 3. Trochę dziwny materiał stali 1. W kazdej czesci ma chyba inny. 3. Jak aluminium wyglada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Obi-Wan w częściach 1-3 ( mroczne widmo - zemsta sithów ) miał dwie repliki, których uzywał na planie - http://www.pangilinan.net/starwars/obisaber.jpg a w części czwartej - nowej nadzieji miał trochę inny miecz - miniaturka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 Witam Dzisiejszy mały update. Niemiałem zadużo czasu wiec tylko nowy metal (czy lepszy??), włącznik i render z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Czym to renderujesz?SCANLINE? brakuje anti aliasingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 mój komp mi wysiadł i musze renderowac na zastępczym 333mhz :/ z antyaliasingiem za długo to trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi