Napisano 7 Sierpień 200519 l Witam, jako ze to moja pierwsza praca na forum chcialbym sie przywitac. :) Jeszcze sie ucze wiec wszystkie komentarze mile widziane :) Jest to miecz świetlny Obi-Wana z Epizodu 1. Jeszcze brakuje przycisków. Przód jest troszke do poprawy bo wyglada jakby byl z jednego kawałka blachy. Ta czarna czesc tez troche za duza....
Napisano 7 Sierpień 200519 l 1. Obi-Wan chyba w każdej z części ma ten miecz 2. Dobrze, a przynajmniej lepiej niż inny miecz na tym forum.... 3. Trochę dziwny materiał stali 4. Prosimy o render z tyłu pozdrawiam
Napisano 7 Sierpień 200519 l hkropiński: trochę niewporządku jest "reklamowanie" czyjejś pracy w kontekście negatywnym. secator: popracuj nad materiałem metalu, jak i czarnych częsci. PS: jakbyś dodał jeszcze do niego jakiegoś Jedi to by było coś :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l hej ja nie komentuję tamtej pracy negatywnie!!! to przenośnia - tu musi być bardzo dobrze skoro myslę, że lepiej niż w innej dobrej pracy! edit: masz rację zaraz to zmienię
Napisano 7 Sierpień 200519 l ladnie ale jak na tak malo szczegolowa prace moglbys jeszcze zaokrąglic go nieco bo widac kanty :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l Secator, masz może obrazek świetlnego miecza, ale nie trzymanego ... kiedyś chciałem wymodelować sobie owy mieczyk, ale zawsze na obrazkach które znajdowałem jakiś szczwany Jedi go trzymał ;P
Napisano 7 Sierpień 200519 l hehe ... mi jednak chodzi o zdjęcia z różnych stron bym mógł się uczepić detali ... no ale... chyba się przyda :D ... thx ... i nie robimy OT ... jak ktoś ma jakieś ciekawe obrazki to proszę na PW ... Jak mieczyk autora tematu będzie ładny ... to liczę na renderki z każdej strony ... :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l Witam Tyszaninie ;] Póki co , model ładny , render taki sobie lecz raczej na + . btw.W wolnej chwili zagadaj na gg ;] Pozdr.
Napisano 8 Sierpień 200519 l Autor 1. Obi-Wan chyba w każdej z części ma ten miecz 3. Trochę dziwny materiał stali 1. W kazdej czesci ma chyba inny. 3. Jak aluminium wyglada :/
Napisano 8 Sierpień 200519 l Obi-Wan w częściach 1-3 ( mroczne widmo - zemsta sithów ) miał dwie repliki, których uzywał na planie - http://www.pangilinan.net/starwars/obisaber.jpg a w części czwartej - nowej nadzieji miał trochę inny miecz - miniaturka pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200519 l Autor Witam Dzisiejszy mały update. Niemiałem zadużo czasu wiec tylko nowy metal (czy lepszy??), włącznik i render z tyłu.
Napisano 9 Sierpień 200519 l Autor mój komp mi wysiadł i musze renderowac na zastępczym 333mhz :/ z antyaliasingiem za długo to trwa...