xeav Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Czy jest możliwość włączenia sky dome lub physical sky w mayce, w render options nie ma takich opcji, pozostaje tylko używanie emittera?
max_1989 Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Pokaż zrzut ekranu z dostępnymi opcjami może coś zaradzimy :).
Hindus Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 krew mnie zalewa jak widze kogoś postującego linki do imageshacka - niemozesz wrzucać odrazu na forum linku typu: tylko te miniatury ? po co to ? co do ustawień to dziwne bo nie widze tam enviromentu - nie wiem nigdy mayi na oczy nie widziałem.
xeav Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Napisano 8 Sierpień 2005 tylko te miniatury ? po co to ? jeśli ktoś ma wolne łącze i nie chce wyświetlać obrazka? wątki lepiej wyglądają z miniaturami, nie deformują ich :)
MF Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 hindus: ostatnio zrobiles sie strasznie bojowy i czepiasz sie glupot. Niech xeav wrzuca obrazki jak mu sie podoba. Moze wspiera imageshack, ktory jest darmowy i urzymuje sie glownie z reklam ? Jeszcze jedna sprawa ludzie z imageshack nie sa glupi i widzialem strony dla ktorych poblokowali calkowicie wrzucanie linkow bezposrednio do obrazka...
Hindus Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 jeśli ktoś ma wolne łącze i nie chce wyświetlać obrazka? wątki lepiej wyglądają z miniaturami, nie deformują ich :) w drugą strone też to działa :] mi na łaczu otwiera imageshacka ok minuty - wyobraź to sobie :o male :P sadgasgdfffffff....już nie będe ;) ale postaw sie w sytuacji kogos z wolnym łączem gdzie załadowanie tych tabeli na imageshacku zajmuje kupe czasu..
xeav Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Napisano 9 Sierpień 2005 wracając do mojego problemu, może ma ktoś z was maxwella pod mayę? ps. fajnie, że ten dział powstał :)
Rascal Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Oczywiscie ze jest mozliwosc :) szkoda ze nie zapytales w dziale Maya dopiero teraz twojego posta zobaczylem. Zarowno Sky Dome, Physical Sky oraz Sun nie wlacza sie z poziomu Maxwell > Render Globals tylko Maxwell > Maxwell Environment.
xeav Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Napisano 9 Sierpień 2005 dzięki Rascal, teraz to już wszystko działa :)
Rekomendowane odpowiedzi