Skocz do zawartości

Obiekt 3D: Lego Technic - Airtech Claw Rig 8868#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no ten zestawik zawsze chcialem miec :( ale nie mialem pieniazkow :( :( hlip hlip ,

dzieki za zyczenie powodzenia :)

przyda sie na bank :D zasranego "silowniczka" do tego zestawu szukalem 2 dni :D:D

Napisano

dzieciństwo to były dobre czasy,

kiedyś te modele były zdecydowanie ciekawsze, dzisiejsze są jak z filmów sincefiction, uważam ze to jakieś nieporozumienie jest..

powodzenia.

Napisano

tzn tak - klocki ogolne wymiary i ksztalty biore z MLCad'a i czasami z LeoCad'a ale skladam to w maksie.../ jakos mi wygodniej :) i sam rysuje pare czesci bo nie moge znalezc np silowniczka....albo przewody hydrauliczne .. :)

wlasnie skaldam :P pozniej maly update :)

Napisano

Hmm a ja się tak spytam: wszystkie części modelujesz sam, czy bierzesz gotowe np. z jakiejś stronki? I czy to wystarczy tak poprostu układać te klocki? :D

powodzenia ;)

Napisano

KamillM ->

...wymiary i ksztalty biore z MLCad'a i czasami z LeoCad'a ale skladam to w maksie (...) i sam rysuje pare czesci bo nie moge znalezc np silowniczka

Tak, wystarczy tak poprostu układać, chyba że jakiejś części nie ma... Wtedy musisz "dorysować :D" hehe :)

Pozdro!

Napisano

A ja czekam i czekam, az ktos zrobi 1000 klockowy zestaw od poczatku do konca w max'ie. ;)

Bo takie robienie w lego cadach, to do instrukcji lego sie nadaje, zeby bylo szybko. :)

Jak tak dalej pojdzie, to trzeba bedzie zrobic dzial MLCad czy cus o podobnej tematyce. :P