boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 O to moja druga praca zrobiona w 3DsMax. Aby zrobić tą latarkę, korzystałem z prawdziwego modelu, no są tam małe modyfikacje, ale i tak fajnie się w/g mnie prezentuje. Za robienie latarki wziąłem się dzisiaj, a dokładniej ok. 10:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 widac duze bledy w modelowaniu, pokaz siatke bez i z meshsmoothem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 jakie są to błędy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 Na pewno są tam błędy bo ja dopiero zaczynam pracę w 3DsMax, i to jest pierwszy taki program w którym robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 a gdzie się ustawia by pokazało siatkę bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 po pierwsze nie pisz postow jeden po drugim tylko uzywaj przycisku edycja na koncu postu po prawej 2 to zeby nam pokazac siatke mozesz zrobic screena (print screen) z vievportu perspective oooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 o to masz siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 cos mi sie widzi ze siatka jest strasznei pokaszaniona - f4 w maxie zeby pokazac siatke ale to pewnie wiesz i potem tak jak kome mówi printscreen - po prawej zaraz nad klawiszem INSERT(klawiatura) to tak jakbys nei wiedział - bez urazy róznei bto bywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 daj jeszcze sietke low poly (bez meshsmooth czy czego tam uzywasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 może później dołączę bez meshsmootha jeżeli bedzie to możliwe A możesz mi powiedzieć o jakie błędy ci chodzi?? Kome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 aha widze dobra jest tak jak mówiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 A powiedzcie czy mimo tych błędów podoba się wam model?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Nie oszukujac Cie, to nie ale to tylko dlatego bo sa bledy :) Jakbys je popoprawial na pewno byloby pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 Ale ja mam dopiero 15 lat, dopiero się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 niewazne ile masz lat - skoro sie uczysz to sluchaj starych wyjadaczy - oni wiedza co mowia i popraw bledy. tak sie wlasnie bedziesz uczyl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 tylko powiedzcie mi jakie są to błędy, bo Kome powiedział że są jakieś duże błędy, ale nie powiedział jakie. Powiedzcie jakie są to błędy to będę się starał je poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 boggoo- model jest nawet fajny, jak na twoja dopiero druga prace to jest fajny, a co do wieku to powiem ci ze ja mam 16 lat, a zobacz mój model w WIP Pojazd 3d: VW NEW BEETLE :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 szczerze mówią to dla mnie wydaje się ta siatka tłusta to tylko latarka no i tekstury są kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 hmm, myslalem ze to jakis "finished artwork" a nie taka sobie latara :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 panowie... czy wy pozapominaliscie o tym jak wygladaly wasze pierwsze modele (pomijajac doskonale teapoty na boxaxh ;) ) z ktorych byliscie naprawde dumni i pokazywaliscie mamie tacie cioci babci i wszystkim na okolo? dla mnie (jezeli na prawde to twoj drugi model) to jest ok. chcialbym sie pochwalic takim drugim modelem :) pozdrawiam i pracuj boggoo :D p.s. - wiek faktycznie nie ma wiekszego znaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi