Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O to moja druga praca zrobiona w 3DsMax. Aby zrobić tą latarkę, korzystałem z prawdziwego modelu, no są tam małe modyfikacje, ale i tak fajnie się w/g mnie prezentuje. Za robienie latarki wziąłem się dzisiaj, a dokładniej ok. 10:00.

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po pierwsze nie pisz postow jeden po drugim tylko uzywaj przycisku edycja na koncu postu po prawej

2 to zeby nam pokazac siatke mozesz zrobic screena (print screen) z vievportu perspective oooo

Napisano

cos mi sie widzi ze siatka jest strasznei pokaszaniona - f4 w maxie zeby pokazac siatke ale to pewnie wiesz i potem tak jak kome mówi printscreen - po prawej zaraz nad klawiszem INSERT(klawiatura) to tak jakbys nei wiedział - bez urazy róznei bto bywa ;)

Napisano

tylko powiedzcie mi jakie są to błędy, bo Kome powiedział że są jakieś duże błędy, ale nie powiedział jakie. Powiedzcie jakie są to błędy to będę się starał je poprawić.

Napisano

boggoo- model jest nawet fajny, jak na twoja dopiero druga prace to jest fajny, a co do wieku to powiem ci ze ja mam 16 lat, a zobacz mój model w WIP Pojazd 3d: VW NEW BEETLE :) Pozdrawiam :)

Napisano

panowie... czy wy pozapominaliscie o tym jak wygladaly wasze pierwsze modele (pomijajac doskonale teapoty na boxaxh ;) ) z ktorych byliscie naprawde dumni i pokazywaliscie mamie tacie cioci babci i wszystkim na okolo? dla mnie (jezeli na prawde to twoj drugi model) to jest ok. chcialbym sie pochwalic takim drugim modelem :)

pozdrawiam i pracuj boggoo :D

p.s. - wiek faktycznie nie ma wiekszego znaczenia ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności