ldr Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Witam Chce zaprezentować moje wypociny w Zbrushu. Tworzyłem ten obiekt jakieś 2 godziny, wiem dla niektorych to dużo ale to była moja pierwsza praca zrobiona w tym programie.Exoprt do maxa(chociaz jakoś niezbyt udany) + render w vrayu. Z gory dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 biorąc pod uwagę wszelkie kłopoty jakie napisałeś to ci to wyszło bardzo łądnie. mnie się podoba ta twarz i raczej nic nie mam jej do zarzucenia, może z wyjatkiem tej kratki na brodzie, jest ok, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 fajna glowa, moze ta mine bys zmienil na weselsza taka:P i tak jak hkropinski wspomnial cos z ta broda, jakies kraty... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 niezabardzo mi sie podoba - radze postudiowac troszku anatomie, no ale początki zawsze są kiepskie:) powodzenia przy nastepnej napewno bedzie lepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi