Melonik Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Nie , no kolejne LEGO :) Wiem , pewnie powiecie ze takie cos mozna zrobić w 5 minut -:) Niedługo update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Ty masz jeszcze czelność tu pisać po tym co zrobiłeś?? :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 co zrobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Mo przecież była ta afera z ukradzionym modelem, co piterus zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 kamillM--> to co odstrzelic go?? daj spokoj..... jak robisz ten model od linijki?? powodzenia i.... ....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 kamillM--> to co odstrzelic go?? Nie, ale wg mnie to byłby błąd o wszystkim zapomnieć, gość musi mieć nauczkę żeby więcej tak nie robił... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 hmmm chyba juz dostal za swoje pojechali po nim na dwoch forach chyba mu starczy odbyl swoja kare............ dawaj update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 Mały update :) Jest kilka błędów , wiem o tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Podstawowy blad to rzut izometryczny, perspektywa fajna rzecz, y'a know ? Materialy suxx, szczegolnie te swiatelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 za duze cylindry i wsiatla powinny byc kwadratowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ..a moze ten model tez gdzies ukradl i podpisal jak zwykle "by melonik" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 mr.funky skoncz juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Wtedy nas okłamał to czego mielibyśmy mieć pewność, że teraz robił to sam?? Wiem, że robię OT, ale popieram mr.funky... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 No napewno ukradłem te klocki :) co za problem zrobic boxa i extrude ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Bedziesz to texturowal w takich samych kolorkach jak na zdjeciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Postaram się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 kamillm i mr.funky--> troche denerwujecie ludzi takimi postami jak wam sie watek nie podoba to poco tu piszeecie jak widac kazdy ma dosc takich postow wiec blagam skonczcie albo nie piszcie w tym watku. mi sie wydaje to troche nieproporcjonalne:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 I powoli do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Kurczę muszę przyznać, że melonik ma ciężkie życie na tym legendarnym forum :) Z tego, co zaobserwowałem to samochodziki lego nie są takie ciężkie do roboty... Ale trzeba się trochę pomęczyć nad extrudowaniem... Życzę w każdym razie powodzenia... A co do tego, czy melonik teraz nie kłamie to jestem tego całkowicie pewien, bo człowiek nie popełnia często 2 razy tego samego błędu. Pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 nie jestem pewien ale chyba proporcje Ci sie sypnely/ swiatelka z przodu sa wyczuwalnie mniejsze od elementów o teoretycznie takich samych wymiarach. chyba, ze tak ma byc, nie wiem, dawno lego juz nie mialem w dloniach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Zdecydowanie proporcje nie pasują. W dodatku wypustki są prawie na kazdym klocku w innych odleglosciach. Czeka cie jeszcze duzo pracy... A napisy LEGO tez bedą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi