Napisano 11 Sierpień 200519 l Nie , no kolejne LEGO :) Wiem , pewnie powiecie ze takie cos mozna zrobić w 5 minut -:) Niedługo update :)
Napisano 11 Sierpień 200519 l kamillM--> to co odstrzelic go?? daj spokoj..... jak robisz ten model od linijki?? powodzenia i.... ....pozdro
Napisano 11 Sierpień 200519 l kamillM--> to co odstrzelic go?? Nie, ale wg mnie to byłby błąd o wszystkim zapomnieć, gość musi mieć nauczkę żeby więcej tak nie robił... pzdr
Napisano 11 Sierpień 200519 l hmmm chyba juz dostal za swoje pojechali po nim na dwoch forach chyba mu starczy odbyl swoja kare............ dawaj update:)
Napisano 11 Sierpień 200519 l Podstawowy blad to rzut izometryczny, perspektywa fajna rzecz, y'a know ? Materialy suxx, szczegolnie te swiatelka
Napisano 12 Sierpień 200519 l ..a moze ten model tez gdzies ukradl i podpisal jak zwykle "by melonik" ?
Napisano 12 Sierpień 200519 l Wtedy nas okłamał to czego mielibyśmy mieć pewność, że teraz robił to sam?? Wiem, że robię OT, ale popieram mr.funky... pzdr
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor No napewno ukradłem te klocki :) co za problem zrobic boxa i extrude ??
Napisano 12 Sierpień 200519 l kamillm i mr.funky--> troche denerwujecie ludzi takimi postami jak wam sie watek nie podoba to poco tu piszeecie jak widac kazdy ma dosc takich postow wiec blagam skonczcie albo nie piszcie w tym watku. mi sie wydaje to troche nieproporcjonalne:) pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l Kurczę muszę przyznać, że melonik ma ciężkie życie na tym legendarnym forum :) Z tego, co zaobserwowałem to samochodziki lego nie są takie ciężkie do roboty... Ale trzeba się trochę pomęczyć nad extrudowaniem... Życzę w każdym razie powodzenia... A co do tego, czy melonik teraz nie kłamie to jestem tego całkowicie pewien, bo człowiek nie popełnia często 2 razy tego samego błędu. Pozdro dla wszystkich.
Napisano 12 Sierpień 200519 l nie jestem pewien ale chyba proporcje Ci sie sypnely/ swiatelka z przodu sa wyczuwalnie mniejsze od elementów o teoretycznie takich samych wymiarach. chyba, ze tak ma byc, nie wiem, dawno lego juz nie mialem w dloniach :P
Napisano 12 Sierpień 200519 l Zdecydowanie proporcje nie pasują. W dodatku wypustki są prawie na kazdym klocku w innych odleglosciach. Czeka cie jeszcze duzo pracy... A napisy LEGO tez bedą??