TrAvIkK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Witam. Chciałbym zaprezentować mój model pojazdu Audi TT. Jest to wersja nieskończona. Nadkole i to wystające obok tylniej szyby poprawione. Czekam na komentarze. Zaznaczam, że to mój pierwszy poważny samochód. Render: Brazil Jeśli ktoś by wiedział gdzie znajść blueprinty kostek brembo (widok z lewej strony) to prosze o linki! A jakby był tutorial to już w ogóle pięknie by było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Ojj strasznie krzywo :\ Na dodatek przód niezgodny ze szkicami. No i te opony. No, ale cóż - jesteś początkującym, także życzę powodzenia ;) Pokaż siatkę ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 pokazałbym gdybym miał jakiś materiał wire, ale nie mam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Pokaż poprostu widok z viewporta, bez MS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 ok już daje --- Ciągle o czymś zapomniam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Mówiłem, bez MeshSmootha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 siatka nawet ladnie wyglada choc maska troche za gesta jak nauczysz sie uzywac chamfera robic ostre krawedzie to bedzie bardzo ladnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 No chamfera to ja myśle że umiem używać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Dla mnie ok. Tak tylko na marginesie- nie widziałem kół audi z czarnym logo(ale moge się mylić:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Siatka gut ;) Tylko przy szczegółach trochę się wali ;P Ile już modelujesz? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Siatka dosc mocno odstaje od "gut". ;) Az trudno jest wytlumaczyc co jest zle. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Witam, jak na początki to całkiem całkiem, bardzo podoba mi sie materiał, ja takiego zrobic nie umiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Kopiując z lekka powyższą opinię: Witam, jak na początki to wybierz coś innego niz audi TT jeżeli chcesz zrobić cos godnego uwagi. Material mi sie niepodoba chociaż umiem taki robic. Słowo klucz do mojej oceny? A-M-B-I-C-J-A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Yy bo tak: Logo audi na kołach jest czarne bo to render temporary, tak na szybkigo walnięty. Nie chce robić narazie w VRayu bo tam render będize trwał 8-10 H (mam już wszystko przygotowane). Jak skończe model to walne Brazila (aktualnego) i VRaya dla porównania :D. Nie będę zaczynał od nowa innego modelu bo nie ma sensu. Ile modeluje? No różnie miałem spore przerwy, ale tak w sumie to może 1 miesiąc? Może mniej. A jakby się ktoś czepiaj jeszcze opon :D to i tak będę robił nowe, z disp modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 Kolejne niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 textury do poprwaki, dolny to chyba grill nic nie widac :) i pokaz tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi