Napisano 11 Sierpień 200519 l Witam. Chciałbym zaprezentować mój model pojazdu Audi TT. Jest to wersja nieskończona. Nadkole i to wystające obok tylniej szyby poprawione. Czekam na komentarze. Zaznaczam, że to mój pierwszy poważny samochód. Render: Brazil Jeśli ktoś by wiedział gdzie znajść blueprinty kostek brembo (widok z lewej strony) to prosze o linki! A jakby był tutorial to już w ogóle pięknie by było :D
Napisano 11 Sierpień 200519 l Ojj strasznie krzywo :\ Na dodatek przód niezgodny ze szkicami. No i te opony. No, ale cóż - jesteś początkującym, także życzę powodzenia ;) Pokaż siatkę ;) pzdr
Napisano 11 Sierpień 200519 l siatka nawet ladnie wyglada choc maska troche za gesta jak nauczysz sie uzywac chamfera robic ostre krawedzie to bedzie bardzo ladnie pozdro
Napisano 11 Sierpień 200519 l Dla mnie ok. Tak tylko na marginesie- nie widziałem kół audi z czarnym logo(ale moge się mylić:]
Napisano 11 Sierpień 200519 l Siatka gut ;) Tylko przy szczegółach trochę się wali ;P Ile już modelujesz? pzdr
Napisano 11 Sierpień 200519 l Siatka dosc mocno odstaje od "gut". ;) Az trudno jest wytlumaczyc co jest zle. :/
Napisano 11 Sierpień 200519 l Witam, jak na początki to całkiem całkiem, bardzo podoba mi sie materiał, ja takiego zrobic nie umiem :)
Napisano 11 Sierpień 200519 l Kopiując z lekka powyższą opinię: Witam, jak na początki to wybierz coś innego niz audi TT jeżeli chcesz zrobić cos godnego uwagi. Material mi sie niepodoba chociaż umiem taki robic. Słowo klucz do mojej oceny? A-M-B-I-C-J-A
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor Yy bo tak: Logo audi na kołach jest czarne bo to render temporary, tak na szybkigo walnięty. Nie chce robić narazie w VRayu bo tam render będize trwał 8-10 H (mam już wszystko przygotowane). Jak skończe model to walne Brazila (aktualnego) i VRaya dla porównania :D. Nie będę zaczynał od nowa innego modelu bo nie ma sensu. Ile modeluje? No różnie miałem spore przerwy, ale tak w sumie to może 1 miesiąc? Może mniej. A jakby się ktoś czepiaj jeszcze opon :D to i tak będę robił nowe, z disp modem.