Napisano 11 Sierpień 200519 l Witam chcę zaprezentować moje pierwsze auto a zarazem pierwszą większą pracą. Grafiką 3d zajmuje się od niedawna. Całość była wykonana w programie 3ds max R5 oraz renderze V-Ray. prosze o wasze szczere komentarze oraz opinie pozdrawiam Łukasz
Napisano 11 Sierpień 200519 l chcesz "komętaże":) Model bardzo fajniutki, jeszcze w dodatku 1 Twoje auto, super, tylko ten przod cos nie tegos, niewiem... powodzenia w dalszych prackach. pozdr
Napisano 11 Sierpień 200519 l jesus....co to sie stalo z tymi drzwiami z tylu ???? czemu one takie malo szerokie sa w porownianiu do przednich ??...to mialobyc coupe przeciez !!
Napisano 12 Sierpień 200519 l wymień światła albo zrób coś z tymi bo nie pasują do tego wóżka ;) btw ogólnie fajnei wyszło ale zastanowił bym sie własnie nad tymi lampami - wiem że orginalne a jednak...
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor hindus- dzienki:) po południu może coś sprubuje zrobić z tymi światłami:) pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l Przód do poprawy - szczególnie grill :P No i siatka miejscami się 'plącze' ;) Jak na 1 model to jest naprawdę dobrze ;] pzdr
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor dzienki za posty:) czekam na następne oceny i dodaje nowe rendery z małymi poprawkami. pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l Mnie tam sie podoba. Bardzo ładnie wygląda i myślę, że jak będzies szedł dalej w takim kierunku to będzie dobrze. Pozdro.
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor dzienki:) koniu:) KamillM potem spróbuje z tym antyaliasingiem jak go ustawić?? jeszcze sie tym nie bawiłem:p wogule słabo mi idzie z materiałami i renderingiem:( musze sie podszkolić :] pozdro :]
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor dobra a to kolejny render z właczonym AA i kilkoma zmienionymi ustawieniami:] pozdro
Napisano 13 Sierpień 200519 l to auto jest strasznie nie wymiarowe. albo drzwi z przodu są za długie, albo tylne drzwi są za krótkie ( ! ). Albo auto jest za krótkie i muśałeś skrócić jedne drzwi, aby chociaż drugie jakoś wyglądały...
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor hkropinski- więcej by m zajeło przerobienie tego auta niż zrobienie drugiego:] więc zostawie już to tak jak jest ale przy następnej pracy będe pamiętał o proporcjach dzienki pozdro:]
Napisano 13 Sierpień 200519 l Jak na pierwszy samochod to niezle wydaje mi sie ze chciałeś zrobić audi a3 sportback ale miałeś blueprinty audi a3:) ale i tak jest fajnie:)
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor Diesel- dzienki:] właśnie było tak jak mówisz:] miałem złe blueprinty i sie zapuźno zorientowałem:( ale następnym razem bede na to uważał za niedługo kolejny projekt:] pozdro dzienki za komentarze
Napisano 19 Wrzesień 200519 l dużo błędów, trójkątów i innych podobnych, tekstury słabe i strasznie krzywo. pozdr