luki16 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Witam chcę zaprezentować moje pierwsze auto a zarazem pierwszą większą pracą. Grafiką 3d zajmuje się od niedawna. Całość była wykonana w programie 3ds max R5 oraz renderze V-Ray. prosze o wasze szczere komentarze oraz opinie pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 chcesz "komętaże":) Model bardzo fajniutki, jeszcze w dodatku 1 Twoje auto, super, tylko ten przod cos nie tegos, niewiem... powodzenia w dalszych prackach. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 siatke mozna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 oczywiście że można:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 jesus....co to sie stalo z tymi drzwiami z tylu ???? czemu one takie malo szerokie sa w porownianiu do przednich ??...to mialobyc coupe przeciez !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 no właśnie to przez to że miałem złe Blueprinty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 wymień światła albo zrób coś z tymi bo nie pasują do tego wóżka ;) btw ogólnie fajnei wyszło ale zastanowił bym sie własnie nad tymi lampami - wiem że orginalne a jednak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 hindus- dzienki:) po południu może coś sprubuje zrobić z tymi światłami:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Przód do poprawy - szczególnie grill :P No i siatka miejscami się 'plącze' ;) Jak na 1 model to jest naprawdę dobrze ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 dzienki za posty:) czekam na następne oceny i dodaje nowe rendery z małymi poprawkami. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Włącz AA, bo trochę niewyraźnie wygląda ;P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Mnie tam sie podoba. Bardzo ładnie wygląda i myślę, że jak będzies szedł dalej w takim kierunku to będzie dobrze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 dzienki:) koniu:) KamillM potem spróbuje z tym antyaliasingiem jak go ustawić?? jeszcze sie tym nie bawiłem:p wogule słabo mi idzie z materiałami i renderingiem:( musze sie podszkolić :] pozdro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 dobra a to kolejny render z właczonym AA i kilkoma zmienionymi ustawieniami:] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 to auto jest strasznie nie wymiarowe. albo drzwi z przodu są za długie, albo tylne drzwi są za krótkie ( ! ). Albo auto jest za krótkie i muśałeś skrócić jedne drzwi, aby chociaż drugie jakoś wyglądały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 hkropinski- więcej by m zajeło przerobienie tego auta niż zrobienie drugiego:] więc zostawie już to tak jak jest ale przy następnej pracy będe pamiętał o proporcjach dzienki pozdro:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Jak na pierwszy samochod to niezle wydaje mi sie ze chciałeś zrobić audi a3 sportback ale miałeś blueprinty audi a3:) ale i tak jest fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki16 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 Diesel- dzienki:] właśnie było tak jak mówisz:] miałem złe blueprinty i sie zapuźno zorientowałem:( ale następnym razem bede na to uważał za niedługo kolejny projekt:] pozdro dzienki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frogkiller Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 wygląda tak jak na 3d palace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 dużo błędów, trójkątów i innych podobnych, tekstury słabe i strasznie krzywo. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi