Świerk Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 daje tu tego posta bo to b.pilne... czy ktos wie czemu rpc ze sciezkami ruchu w animacji renderuja sie zle!? nie poruszaja sie po sciezce, albo sa przesuniete w zupelnie inne miejsce! a w viewporcie jest ok! jak ktos wie niech da znac bo sprawa b.pilna config: max7,finalRender ServicePack2D
kurt_hectic Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 a czy te sciezki ruchy to np. camera ...tzn ustaw pod F10 zeby renderowalo ta sciezke, jesli sie da , jesli nie : stworz dummy, przypisz go do czegos z tej sciezki ( nie wiem co tam jest) i zwykla camere do tego dummy, wtedy w F10 ustaw ta normalna camere. > rpc z tego co wiem robi prezentacje .exe i tam sie zaczyna zabawa,,,,,po co ty to renderujesz ? ServicePack2D a co to :> ?
Marcin Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 rpc z tego co wiem robi prezentacje .exe i tam sie zaczyna zabawa,,,,,po co ty to renderujesz ? ServicePack2D a co to :> ? jakie exe ... RPC to postacie , tzw. "wklejki" do wizualizacji ...
rly Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 wiem chyba co sie stalo z rpc w maxie animowanymi sa jaja sproboj zrobic dwie rzeczy ustaw sciezke aby byla dluzsza niz animacja. Jezeli animacja ma np 1000 klatek to niech RPC na przejscie calej sciezki zajmuje 1200 np.Sprawa druga przesun suwak animacji przed renderem na sam koniec
Rekomendowane odpowiedzi