MR.Gespo Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Kiedys siedzialem na dworzu i rozmyslalem na temat gory ,Golgoty.Siedzalem przed kompem i takie cos sklepalem.Oczywiscie nei dokonczylem.Chce zmienic krzyz bo nie wspolgra z reszta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Po pierwsze witka!! I gratulacje z wypuszczenia swojego pierwszego postu w MAX3D.PL! WITAMY. A co do pracy: hmmm....... Mi sie tu rzuca na oczy to ta ręka! wyróżnia się bardzo, może nawet za bardzo!! zmień jej kolor na jakiś bardziej zgadzający się z tłem obrazka!! I jak byś mugł ten BUMP z photoshopa z niej zdjąć albo przynajmniej troche go stonować bo niewygląda to zbyt ładnie. Popracuj jeszce nad zgraniem kolorów! łączenie 2D i 3D to nie przelewki !! :D Ogulnie pomysł jest tylko jeszcze trzeba POPRACOWAĆ nad nim!! w sumie to tyle co chciałem powiedzieć. P.S. Kontynułuj prace, bede się przyglądał co z tego wyjdzie. Pozdro HeJka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts