KLICEK Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 A wiec chcialbym sobie qpic jakiegos kompa przenosnego w przedziale cenowym od 3 do 4k Jezeli moglibyscie poradzic co warto kupic a co nie bylbym wdzieczny. Nie interesuja mnie akcje allegro za duzo walkow w/g mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 bardzo potrzebuje porady, linkow czego kolwiek bo poprostu nie mam zielonego pojecia co wybrac na co zwrocic uwage przy zakupie wiadomo komp do zastosowan wszystkich, nie mysle robic na nim grafe ale przydalo by sie cos zebym mogl sobie tam troszke podlubac :) PILNE HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 popytaj po sklepach typu rainbow-pc może cośtakiego mają - no chyba żę to możę być używany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 dobry laptop http://stores.tomshardware.com/search_getprod.php/masterid=5214615 poszukaj polskich odpowiedników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 dzieki chlopaki :) pytam bo boje sie ze ktos mnie zrobi w bamuko, chce raczej kupic nowy komputer Hindus uzywane mnie nie kreca... :) Poprostu chce widziec mniej wiecej na co lukac, jakie podezspoly musza byc zeby wszystko bylo ql ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 to co podał xeav jest całkiem fajne tylko że w polsce cena takiej konfiguracji jest "nieco" wyższa. atutem tego acera jest przede wszystkim bardzo szybki dysk, do tego ma dużo ramu i przyzwoity procesor ale karta graficzna raczej wyklucza szaleństwa 3d. przed wyborem warto tez zwócić uwagę na ekran i jego kąty widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Dzieki Sans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 podobno jest też wersja z x700 ale u nas to pewnie będzie kosztować z 8k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi