arturo1980 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 jako ze w wipie ktos rowniez robi bismarka postawnowilem wrzucic moje wypoiny.. dla porownania jak i pewnych wskazowke aby pracka wygladala na fotorealistyczna:D bo puki co czegos mi brakuje.. no ale w koncu prace w toku wiec wszystko jest mozliwe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ładny bismark, tylko łątwo z niego wypaść, dorób barierki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Narazie wyglada jak zabawka, ale trzymam kciuki. :) A moze mini-bitwa? ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 A czy byś mógł pokazać zbliska pokład statku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Teraz sie patrze i musze stwierdzic, ze armaty 380mm masz inne niz w oryginale. :) Powinne byc mniej wiecej takie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 wyglada jak zywcem wyciagniete z comandosa ;) tylko texturek brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 no no bardoz łądny projekt. Teraz tylko działka przerobić texturki i chochla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Bardzo mi się podoba ten projeekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Bardzo ładne modele ale według mnie brakuje parę szczegółów. Pozdro 4 All... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudihnio Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 A te deski to osiągają szerokość metra co najmniej ;] Ale ok. To WIP. Bardzo fajny model... powodzenia dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 co was tak naszlo na te Bismarki ? ;] jaka mania czy co ? .... modelik supcio ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi