Napisano 19 Sierpień 200519 l jako ze w wipie ktos rowniez robi bismarka postawnowilem wrzucic moje wypoiny.. dla porownania jak i pewnych wskazowke aby pracka wygladala na fotorealistyczna:D bo puki co czegos mi brakuje.. no ale w koncu prace w toku wiec wszystko jest mozliwe:P
Napisano 19 Sierpień 200519 l Narazie wyglada jak zabawka, ale trzymam kciuki. :) A moze mini-bitwa? ;) pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Teraz sie patrze i musze stwierdzic, ze armaty 380mm masz inne niz w oryginale. :) Powinne byc mniej wiecej takie: pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l wyglada jak zywcem wyciagniete z comandosa ;) tylko texturek brakuje ;)
Napisano 19 Sierpień 200519 l no no bardoz łądny projekt. Teraz tylko działka przerobić texturki i chochla :)
Napisano 20 Sierpień 200519 l Bardzo ładne modele ale według mnie brakuje parę szczegółów. Pozdro 4 All...
Napisano 23 Sierpień 200519 l A te deski to osiągają szerokość metra co najmniej ;] Ale ok. To WIP. Bardzo fajny model... powodzenia dalej.
Napisano 23 Sierpień 200519 l co was tak naszlo na te Bismarki ? ;] jaka mania czy co ? .... modelik supcio !