Napisano 19 Sierpień 200519 l hej takie cos mi sie pokazuje jak odpalam, o co jakby chodzi? pls pomocy!
Napisano 19 Sierpień 200519 l Witam! Przeinstaluj jeszcze raz Maye. Może jak to nie pomoże to neta wyłącz podczas instalacji i uruchamiania Maya. A jeżeli to nie pomoże to może masz za mało miejsca na dysku, albo zwalony dysk, lub ostatecznie płytkę od Maya. Jeżeli to płytka od Maya to możesz to zgłosić do pomocy technicznej ;) Alias. Pozdrawiam!
Napisano 19 Sierpień 200519 l juz sie zglaszam, co za chlam teraz sprzedaja ;) miejscie jest, dysk sprawny, przeinstaluje, moze pomoze
Napisano 19 Sierpień 200519 l Witam! Nie mam zielonego pojęcia. Chyba pomóc może reinstalka Windowsa, ja raz miałem podobny problem z Maya i musiałem reinstalować. Pozdrawiam!
Napisano 19 Sierpień 200519 l jejku jejku, reinstalka wina to powazna sprawa, nie da sie jakos inaczej? no nic, widac bede musia zrezygnowac z poznanania tego wspanialego pragramu. mimo wszystko wielki dzieki HEKTOR
Napisano 20 Sierpień 200519 l dzieki xeav, a mozesz mi jeszcze powiedziec gdzie znajde ten tryb zgodnosci ?
Napisano 20 Sierpień 200519 l spróbój uruchomić w 256 kolorach jesłi zadziała to wtedy możesz kombinować z ustawieniami zgodności w opengl i d3d
Napisano 20 Sierpień 200519 l tu pozmieniaj opcje (losowo:) ) i włącz mayę w opengl i d3d i zainstaluj najnowsze stery
Napisano 20 Sierpień 200519 l xeav napisał: prawy przycisk na skrócie do mayi> właściwiści> zgodność zmieniasz w windowsie
Napisano 20 Sierpień 200519 l xeav - jak włączyć taką czarną skóre w mayce ?, bo ten szary strasznie mnie męczy.
Napisano 20 Sierpień 200519 l chyba się nieda w mayce zmienić koloru. Ja zmieniłem schemat windows. Ten szary rzeczywiście męczy wzrok
Napisano 20 Sierpień 200519 l no kurde, dziala jak sie wlaczy antyaliasing, nie powiem ze mi sie to podoba (wole chyba jednak te poczciwe zabkowane krawedzie:)) ale i tak jest git senks Xeav