Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Dobra próbowąłem wszystkiego i już nie moge :/ próbuje zrobić wypukły ekran w monitorku - tak jak na obrazku mam 3krzywe - pionowa , pozioma i obwódka czy jak to nazwać - możecie powiedzieć jak mam to rozbrysc co by utworzony surf pasował brzegami do tego obwodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 wszystko jest dobrze tylko te fillety na krzywych nie moze ich tam byc przy tworzeniu surfa jak zrobisz surfa to dopiero podcinasz rogi za pomoca split i bedize ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 tutorial :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 muczias gracias tylk ojedno pytanie po czynając od lewej to co tam dajesz sweep2 czy jak ? bo własnie na tym kawałku stoje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 tak 2sweep, później loftem ścianki boczne, join i solid fillet edge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi